torsdag 22. oktober 2020

Skiferfliser inne

Fasadeskifer Slate Panel Rust er en skifer veggflis …. Skifer kan benyttes både inne- og utendørs, til blant annet gulv, heller, peis- og fasadebekledning. BufretLignendeUnik og utrolig flott skifer fra Minera Skifer.

Ideell innendørs; kjøkken, stue, hall, baderom. Utrolig flott også i kombinasjon med keramiske fliser. Få den beste kvaliteten i din gang, kjøkken, kjellerstue eller bad. Gulvflis i skifer eller granitt er enkle å holde rene .

I tillegg til Norges største utvalg av lagerførte fliser tilbyr Flisekompaniet et stort utvalg av Natursteiner. Bruddskifer har mange bruksområder både ute og inne. I tillegg har vi en sort skifer som er en leirskifer. Denne er noe jevnere i overflaten og egner seg til bruk både ute og inne. Skiferflis egner seg godt innendørs, enten du flislegger gangen, kjøkkenet eller baderommet.


Vi har lagt skiferfliser med ru overflate på vårt kjøkkengulv. Vi behandlet gulvet med impregnering, men opplever allikevel at støv og smuss. Fliser med naturoverflate gir innvendige gulv et røft og rustikt uttrykk. Altaskifer er et naturlig valg til ildsteder og forblending innendørs – fordi den skaper trivsel . KAMPANJE på Otta skifer fliser med børstet overflate. Flammet/børstet granitt fliser til trapper og gulv, ute og inne.


Førsteklasses fliser til markedets laveste priser. Skifer fasadestein naturskifer tilpasset til fasadestein. Skiferfliser kan brukes så vel ute som inne, og limes på med egnet fliselim og fuges. For å gi et mest mulig stødig underlag til skiferen er det viktig at flisene . Skifer til gulv leveres både med natur- eller bearbeidet overflate som børstet, slipt.


Stein er først og fremst et alternativ til keramiske fliser. Der du kan tenke deg å legge fliser er også stein et alternativ. Om skifer; Bildegalleri; Heller; Forblending; Murstein; Overligger; Trapp; Flis/belegning. Bruddskifer egner seg både inne og ute, til trapper, tørrmur, tak, peiser, . Norges ledende nettbutikk for salg av skifer, vi viser skifer priser til ditt forbruk.


Det er mulig å bruke denne både ute og inne på trapper eller som heller. Ved å behandle stein og fliser, forhindrer du misfarging og letter samtidig renholdet. Vi anbefaler å behandle innendørs stein på følgende måte: OLJE.


Når man skal legge skiferflis er det viktig at man rengjør underlaget som det skal legges på slik at det er fritt for skitt og støv. Samtidig er det viktig at støpen er tørr . Et produkt for ganger, haller og oppholdsrom innendørs. Alle formatene kan brukes på vegg og gulv. Den koksgrå skiferen leveres i bredder 20/30/cm og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.