mandag 5. oktober 2020

Røykvarsler biltema

Røyk- og brannvarsler med fotoelektrisk sensor. Innebygd Li-ion-batteri (ca. års levetid). Festeplate, skrue og bruksanvisning medfølger. Vi ønsker å gjennomføre . Litiumbatteri ER9V (V) for røykvarsler og sikkerhetsalarm.


Se beste pris på Biltema Brannvarsler.

Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Specs: Røykvarsler , CE, Signal ved lavt. Biltema trakk sine røykvarslere fra markedet da vi testet dem i november. Nå er de tilbake på markedet uten at det er gjort noen endringer på . Biltema stopper salget av røykvarsler etter TVhjelper deg-test. For to uker siden stanset Biltema salget av røykvarslere da det ble oppdaget at de manglet nødvendig godkjenning.


Men røykvarslerne er trolig også solgt i andre forretninger. Skal du kjøpe røykvarsler på Clas Ohlson, bør du holde tunga rett i. Marquant KD-10 Nexa KD-10 Biltema SD -191H og OG Invent .

To optiske brannvarslere som kan kobles sammen trådløst i system med opptil stk. Hver enhet drives med ett V-batteri og tre . Til sammenligning får du altså en godkjent el cheapo- røykvarsler på Biltema til en drøy femtilapp. Men selv om begge disse trolig vil ule ved . De fem er fra Biltema , No Flame, Snapalarm, Proove og Powerfern.


Noen av røykvarslerne som trekkes tilbake har feil på tre av fem . Varsleren fra Biltema må tilbakekalles. Forbrukere og utførende bør sjekke hvilken røykvarsler de har i hjemmet og sørge for å få byttet . Røykvarslere som er festet direkte til taket, er mindre pålitelige enn varslere som er festet på en brakett. Den er nemlig sannsynligvis både for . Ved valg av røykvarsler i bolig bør det benyttes optisk røykvarsler.


Jeg kjøpte også en optisk på Biltema som ikke var godkjent og ble slaktet . Ikeas prisledende batterier er dessverre ikke tatt med i testen, men både Clas Ohlson og Biltema er på plass blant de modellene som er . Har du en eller flere av disse lever de tilbake til forhandler. Skaff nye optiske røykvarsler ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.