torsdag 15. oktober 2020

Rekkverk innendørs

Nå er høsten her, også hos oss på Rekkverkbutikken. De årlige utendørsprosjektene er snart ferdigstilte samtidig . Design og bestill ditt innendørs glassrekkverk hos Rekkverkbutikken.

Forskjellige materialer er brukt for produksjon av innendørs rekkverk: svart malt stål, rustfritt stål, glass, tre, rist, osv. Det finnes en rekke forskjellige stolper, søyler og rekkverk. Hos MAXBO vil du garantert finne noe som passer din stil.


Alle våre trapper leveres etter mål og kan utføres i forskjellige materialer og tresorter, overflate- kombinasjoner og med flere alternative rekkverk.

Snarvei til sterke skjøter: Du skal vite hva du gjør, når du bestemmer deg for å sikre et trappehull – men du kan trygt gi deg i kast med oppgaven når. Rekkverk skal ha høyde og utforming som sikrer mot fall og sammenstøt. Rekkverk skal utformes slik at klatring forhindres. Se det store online utvalget av Trapper og gelendere hos BAUHAUS.


Skal sette opp rekkverk rundt en trappeåpning. Hvordan er det best å montere den første stolpen-den ved øverste trinn, slik at den sitter . Vårt rekkverk er tilgjengelig i et bredt spekter av tradisjonelt og moderne design, laget av en aluminiumslegering med lang levetid og profiler med anti-korrosjon . Rekkverket skal ikke festes på veggen men på yttersiden av trappa. Slimline rekkverk; Rustfrie rekkverk; Boltefestet glassrekkverk. Frontmontert innendørs slimline rekkverk med 176mm herdet/laminert sikkerhetsglass uten . Rekkverk Eksperten AS tilbyr rekkverksystemer og rekkverkskomponenter av høyest kvalitet i rustfritt AISI 3(innendørs) eller syrefast AISI 3(utendørs) stål, . Skal rekkverket stå ute kan det leveres galvanisert, grunnet og malt for å tåle norsk klima.


Skal det være et innendørs rekkverk leverer vi det uten galvanisering til . Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i stål med glass, rør eller wire for innendørs og utendørs bruk. Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og . Trapp - innendørs i plexiglassEn monumental trapp i plexiglass som er et kunsverk i seg selv. Rekkverk innendørs og utendørsRekkverk med håndløper. Sikkerhetsglass i glassrekkverket inne eller ute slipper inn lyset.


Rekkverk i glass slipper inn rikelig med lys og lar deg beholde den vakre utsikten. Se vår store proffkatalog med alt av rekkverksløsninger. Se også kataloger fra Q-railing, med blant annet Easy Glass, G-Fittings katalog og baldakiner fra . Vi leverer glassrekkverk både til inne- og utebruk.


Grunnet spesielle sikkerhetskrav må det brukes sikkerhetsglass i glassrekkverk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.