onsdag 28. oktober 2020

Pleksiglass ramme

Opphenget er inkludert i prisen, og sikrer. Lær hvilken ramme du burde ha på bildene dine, og få enda mer ut av dem. Velger du pleksiglass vil det ikke gi gjenskinn selv om solen flommer gjennom . Det fins flere gode grunner til å ramme inn et bilde med glass og ramme. For innramming av kunst brukes i dag gjerne glass eller pleksiglass med anti-UV- .

Transparente og slitesterke plastplater som kan varmbøyes, bores, sages, graveres m. En ny måte å presentere en . Plastglass deles i hovedsak inn i to produkttyper: Plexi Image. Plexi er en type termoplast laget av acryl. I klar utførelse er det klarere enn glass.


Kan sages, bores og gjenges i. Jeg tenkte å kjøpe ramme fra clas ohlson, og benytte plexiglass som glass.

Se din favoritt seddel på skrivebordet hver dag. Akrylramme 20x20x1cm med fire veggfester i børstet aluminium. Ramme Plexiglass Svart 100xcm. Ditt bilde plasseres mellom platene.


Klipsramme er perfekt dersom du vil ha en enkel og stilren løsning til bildene dine. I stedet for vanlig glass har denne klipsrammen plexiglass, . Treramme med pleksiglass for bilder, plakater eller posters i størrelse 70x1cm. RAMME TIL PLEKSIGLASS TIL FOTO. Kjøp rammer til plakater fra ViSSEVASSE her. Her finner du blant annet: trerammer, aluminiumsrammer, komposittrammer og passepartouts.


Noen som har erfaring med å lage ramme av plexi (acrylic)? Bilderammer fører Norges største sortiment av rammer. Kom over denne som virker enkel og grei (uten led lys seff) . Jeg er også keen på å finne noen som rammer inn med høykvalitets pleksiglass ! Jeg kjøpte et KAWS trykk med såkalt “museumskvalitet . Svart bilderamme i sort som passer til postere.

Vi hjelper deg med å finne riktig ramme. Besøk vår butikk i Kipervikgata. Vi har et stort utvalg av rammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.