torsdag 1. oktober 2020

Murer kristiansand

Sagemyra Vest i Kristiansand , i selveide lokaler. Alle våre håndverkere er faglærte, eller i ferd med å skaffe seg fagbrev, slik at kunden kan . Få uforpliktende pristilbud fra Murere i Kristiansand og omegn. Anbudstorget hjelper deg å hente tilbud fra flere samtidig.


Murmester Kristiansand.

Murbygg, bad og andre murkonstruksjoner, vi bygger, fikser og rehabiliterer alt dette. Les mer om våre tjenester her. Få anbud på Murer i Kristiansand ! Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!


Flislegging og membranarbeid. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Mur-kompaniet utfører oppdrag innenfor mur, puss, flislegging og betongarbeid.

Firmaet holder til i Kristiansand med kontor og lager. Alt i mur - alltid mur. Mjåvannsvegen Kristiansand S. Timenesveien Kristiansand S. Oversikt over bransjen eiendomsutleie i Kristiansand. Søk etter Har du bakgrunn som murer -jobber i Kristiansand kommune.


Godkjente arbeidstakere. Her får du en rask, enkel og kostnadsfri metode på å finne en jobb blant 23. Ta kontakt om du trenger hjelp med støping eller maling av mur, slemming eller forskaling av mur.


Vi er en murer i Kristiansand. De kom, leverte aldri noe – tok alle pengene på kontoen og stakk av. KRISTIANSAND : Dette var et oppdrag vi hadde lite med. Skatteetaten har vært på ettersyn , men finner ikke personene bak , slik oppsummerte en regnskapsfører sitt arbeid for et murerfirma. Ifølge en fersk dom ble sitatet gitt til . Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.


Startsiden for jobb og karriere i Norge.

Vi har gjort det enkelt å få tak i murer i Kristiansand. Beskriv behovet ditt – trykk ” Register” så vil du bli kontaktet av flere murer bedrifter. Du velger selv hvem du vil bruke. Oddbjørn har rukket å jobbe litt i familiens sportsbutikk før han ble murer på heltid. Mariusz er opprinnelig fra Polen.


Han er svært pliktoppfyllende og står alltid klar for nye oppdrag. Han har vært innleid hos oss over lenger ti. Semir er opprinnelig bra Bosnia og har bodd i Kristiansand i mange år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.