onsdag 28. oktober 2020

Mummihus lekehus

I hagen til Tina og Tore står det et ganske så uvanlig lekehus – nemlig Mummihuset. Mummi Huset er et kjempefint lekehus som kan åpnes, med tilbehør for hele huset, som møbler og figurer! Lekehuset har Linda Bjørneseth bygget helt selv.

SOM ORIGINALEN: Mummihuset er helt likt som i Mummifilmen. Finn lavest pris på Leker fra en rekke nettbutikker. Finn Mummi Hus og hjem-leker online og sammenlign priser.


Tegningene til mumitroll-lekehuset ligger faktisk gratis ute på nett.

De er nok ikke de første som har bygget Mummihuset, det finnes et i Norge . Vi ønsket oss en annerledes lekehytte i hagen og da vi så mummihuset på TV, ble det veldig fristende å bygge vårt eget. Jentene er super klare til å ta i bruk sitt nye lekehus. Mummitrollet går seg vill, Mummitrollet hjelper til og Mummitrollets vinter følger med.

Bli med til Mummidalen og besøk det flotte Mummihuset som åpnes som et dukkehus. Lek med de åtte pappfigurene som følger . Images and videos in instagram about mummihus. Hagen vår Her trivast både liten og stor:) #piratskute #mummihus #hagedam. Produktet ble publisert av Tone Lise Knutli i Trondheim, Norge. Vi har et stort utvalg flotte telt og solide lekehus til extra gode priser.


Perfekt til lek i hagen for små og større barn! Lekehusene er av utmerket kvalitet fra SMOBY . Dekorative dukkeklr - Lekehus for store og små - Boligpluss. Skurken i mummihuset (svensk: Skurken i muminhuset) er en fotobildebok fra. Mummi Huset er et kjempefint lekehus som kan åpnes, med tilbehør for hele . Tag mummihus Instagram #mummihus videos with 1for online portrays, cities, locations and questions. Her finner du alle våre bøker innen emnet Lekehus.


Bokkilden - stort utvalg og billige bøker. Her finner du alle Bokklubbens bøker innen emnet Lekehus. Find out photos and videos about #mummihus.


Da datteren til Stian og Rita Stenvåg skulle få lekestue i hagen, falt valget på et Mummihus! Rita hadde funnet bilder og tegninger på en svensk blogg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.