onsdag 28. oktober 2020

Kvadratmeterpris

I 20var kvadratmeterprisen for en brukt enebolig i gjennomsnitt 6prosent av prisen for en ny enebolig, mot 6prosent i 2014. De oppgitte kvadratmeterprisene er et gjennomsnitt av de siste seks måneder. Legg inn ønsket område og sjekk gjennomsnittlig kvadratmeterpris.

Boligprisstatistikk/Boligprisstatistikk-for-OsloBufretDe oppgitte kvadratmeterprisene er et gjennomsnitt av de siste seks måneder. I Oslo har prisen steget med hele 2prosent siste måneder og 5siste år . I Follo har prisen steget med 1prosent siste måneder og 4prosent siste . Den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for boliger i Norge akkurat nå er 35. Dette er en økning på prosent de siste tolv . Kvadratmeterprisen for Bergen totalt i juli var på 41.


Men hva koster det der du bor akkurat nå? På fem år har kvadratmeterprisen på eneboliger i Eidsvoll økt fra 13. Google + Comments Kommentarer Print Skriv ut.


Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for nye og brukte eneboliger i hele landet har en gjennomsnittlig økning på prosent for nye, og prosent . Kvadratmeterprisene er basert på gjennomsnittlig salgspris i desember.

Her har kvadratmeterprisen bikket én million kroner - sannsynligvis verdensrekord. Mange spekulanter kjøper slike leiligheter. I desember var den gjennomsnittlige kvadratmeterprisen for brukte OBOS-tilknyttede boliger i Oslo-området 5kroner. Gjennomsnittlig kvadratmeterpris for leiligheter i Oslo er nå 62. Dyreste bydel er Frogner med i gjennomsnitt . Prisene på brukte Obos-boliger i Oslo-området økte med 2prosent i 2016.


Kvadratmeterprisen for eneboliger på Kongsberg er 15kroner lavere enn prisen sammenlignet med samme tid i fjor, skriver . Boligsøgning i danske boliger med fritekst søgning og visning af resultaterne i Earth.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.