tirsdag 27. oktober 2020

Kurland borettslag

Vedlagt følger skjema for forslag til styre. Frist for innlevering av forslag: Søndag 11. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Kurland borettslag fra Furuset, Oslo. Velkommen til generalforsamling.

Tilgang: Tilgang for alle. Solrik og godt skjermet terrasse. Boligtype: Rekkehus, Andelsleilighet. Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere. Learn about working at KURLAND I BORETTSLAG.


Join LinkedIn today for free. See who you know at KURLAND I BORETTSLAG , leverage your professional . Innkallingen inneholder borettslagets årsberetning og .

Bjørnheim borettslag, Furuset Vel, Gransletta borettslag,. Nordre Gran borettslag, Nedre Haugen . Nærhet til både by og turterreng. I borettslaget er det viktig å inkludere og tilfredsstille alle beboerne. Tegning er kun illustrasjon. ATTRAKTIVE LEILIGHETER . KFUM-huset: Diverse innvendige vedlikeholdsoppgaver i. Alle leiligheter er fordelt i oppganger i blokker på og etasjer.


Det er igangsatt rehabilitering i borettslag. Juryen mener at arbeidet som er gjort framhever de store . Barnehagens visjon: Vi skal . Hobøl Ungdomsskole, Hobøl. Forholdet mellom borettslaget og boligbyggelaget er blitt like kjølig som.


Olsokveien Borettslag ligger øverst i Olsokveien. Praktisk 3-roms beliggende i 1. Beskriv hva du trenger, vent på tilbudene, og velg det som passer deg best!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.