fredag 30. oktober 2020

Kraftig hekksaks

MOTOREN er den tyngste delen på en hekksaks. Jo tykkere greiner modellen skal kunne klippe, desto kraftigere skal motoren være. KJEKT REDSKAP: Med en elektrisk hekksaks sparer du veldig mye tid sammenlignet med å klippe hekken for hånd. Foto: Foto: Tore Fjeld.


Vi har testet hekksakser.

Se hvilken hekksaks som ble best i test her. Hekksaksen har også en ekstra sikkerhetsbøyle langt bak på håndtaket som øker rekkevidden . Du kan stole på at din Husqvarna hekksaks vil være sikker, allsidig og . Den er blant annet utstyrt med kvalitetskniver av stål som klipper grener med en diameter . En hekksaks for deg som vil ha det lille ekstra! Utstyrt med knivbladbeskytter for klipping langs mur og vegg.


Kraftig oppladbar hekksaks med 5mm klippekniver. Spesifikasjoner: High-Power-motor .

Pent brukt hekksaks som er oljet etter hvert bruk og lagret med beskyttelsesdekselet. Selger en 700w kraftig og solid Bosch AHS hekksaks Den er nesten ikke brukt og har ligget i kjelleren en stund. Knivbladene er sylskarpe, som . Du behøver ikkje bekymre deg for å skulle smøre saksa i tide og utide. Den er nemlig forsynt med ein sentral smørenippel med oljereservoar og oljekanaler, som . HCR-165ES ECHO HEKKSAKS.


Veldig sterk og stillegående elektrisk hekksaks , perfekt for krevende oppgaver og grove grener. Ah Lithium batteri gir mer kraft, lenger driftstid og bedre driftssikkerhet enn tidligere Lithium teknologier. Sentrale produktegenskaper Batteridreven hekkesaks fra Bosch er kraftig , men lett.


Kombinasjonen av 5mm bladlengde, mm tannåpning . Tilbakeskjæring bør foretas maksimalt én gang årlig, om vinteren. Jo kraftigere tilbakeskjæring, desto tykkere greiner. Når du skal velge hekksaks , er det viktig å. Veldig lett og hendig elektrisk hekksaks for trimming og klipping av kvister og tynne grener. Tosidig slipte kniver, kraftig kutt og lite vibrasjon.


Kabelløs mobilitet og maksimal ytelse. Frihet uten ledning: Slutt på virvaret av ledninger og utilsiktet.

Stor og ekstremt kraftig flishugger som tar kvister og stokker opp til 150mm. Effektiv og kraftig bensindrevet hekksaks som kutter grener og busker i opptil . Alltid gode priser på Hekksaks fra Bygghjemme. Enten du trenger en liten hekktrimmer eller kraftig hekksaks , så har vi det i vårt sortiment. Sterk, stillegående og oppladbar hekksaks med et kraftig Litium-Ion . Takket være kraftig motor, slirekobling.


Lett og godt balansert. Roterbar bakre håndtak og loophåndtak foran lar deg klippe i . Sikkerhetskobling med ekstremt høyt .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.