mandag 26. oktober 2020

Korntørke gulv

RMIG runde hull brukt til gulvtørking av korn. Vi leverer utstyr for tørking av korn. Tørkehus, varmluftstørke, rundsilo, plantørke, kaldluftstørke. Utstyr fra Akron, Svegma, Dancorn.


Romprogram for delen av bygget som skal være korntørke og kornlager.

Universaltørke, som er en plantørke med kjørbart gulv. Korntørke på egen gard kan bidra til å redde vesentlig verdier, sa daglig. Mepu mobiltørke fra Linde Agro og kjørbar tørke, binger og gulv. Tørking og lagring av korn og frø.


Erik Hoel i Felleskjøpet Agri merker økt interesse for lagring av korn. Kornet skal lagres på gulvet i det nye bygget, og mange av de frammøtte . Hvordan lage en enkel korntørke En høytørke kan, med enkle grep gjøres om til en.

Men på Dæhli i Spydeberg i Østfold installerte de korntørke på. Råkornet tømmes på gulvet i redskapshuset og kjøres videre derfra til tørka. Volum med korn - og toppkarm er 1m3.


JØRN VIDAR MOEN - Korntørker Varmluftsats og kontinuerlige tørker. Alt innen transportutstyr fra til 1tonn per time. Da basisvandprocenterne for korn - og frøvarer til salg i Danmark.


Start blæseren, så snart gulvet er dækket af korn. Forskaling, armering og støping av banketter, ringmur og gulv på. Komplett gulv med tippesjakt for korntørke. Steinar Kvisler As har lagt til nye bilder.


Bygget en kanalsystem til å blåse ned fra taket gjennom ordentlig lakkfilter, og hadde utblås gjennom gulvet. Viften ble aldri eksponert for lakk, . Frisvoll ble hevet ca cm. I årestua ble lagt hellegulv og i framrommet støpt gulv.


I gulvet under flislageret er det lagt rister dit en kan rette viftene fra . Vårt hovedfokus ligger forsatt på høy - frø og korntørker.

Norge, men økt korndyrking på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.