mandag 26. oktober 2020

Kontroll av brannslukningsapparat oslo

Apparatet skal egentlig på fagkyndig kontroll kvart år, og full service kvart år. Eg kjenner ikkje til kven som driv med dette i Oslo , men du kan søke på f. Alternativt kan du kontakte brannvesenet og spørre om dei har nokon å anbefale. Her er litt informasjon.


I tillegg utfører vi kontrolloppdrag på stedet for bedrifter, boligsameier og borettslag i Stor- Oslo.

De små bærbare brannslukningsapparatene som veier under kilo kalles håndslukkere. Apparater som står i private boliger skal kontrolleres av kompetente personer. Vi er din totalleverandør av brannverntjenester. Kurs i brannvern og førstehjelp. Branninspektør Sigurd Folgerø Dalen i Brann- og redningsetaten i Oslo kommune svarer på dine spørsmål om brann og brannsikkerhet.


Kontroll og service på manuelt slokke utstyr. Hvor kan du levere inn brannslukningsapparater ( pulverapparat) for kontroll i Bergensområdet?

Finner du feil på apparatet, skal du levere det til kontroll. Ifølge Knut Norum er det en egen standard for vedlikehold av brannslukningsapparat. Denne krever at du som boligeier inspiserer brannslukningsapparatet fire ganger hvert . Les også: De fleste er ikke klar over at brannslukningsapparater skal sendes til kontroll og service regelmessig, hevder If Skadeforsikring.


Brannslukningsapparater skal ha service, akkurat som bilen, bare med lenger tidsintervall mellom kontrollene, sier Emma Elisabeth Venneslan assisterende. Aktiv Brannvern - spesialister på slukkeutstyr. Vi leverer tjenester og produkter av høy kvalitet.


Likevel har fire av ti husstander aldri hatt kontroll av brannslukningsapparatet hjemme, viser en tidligere undersøkelse. I tillegg bør du sjekke at pilen står på grønt og at plomberingen er intakt, uttaler branninstruktør Audun Olsen-Skaldehaug i Oslo brann- og redningsetat. Alle boliger skal ha minst ett brannslukningsapparat , og det er de som bor der som har ansvar for å sjekke at det virker. En av de tingene du skal gjøre, er å snu brannslukkingsapparatet på hodet.


Det bør du gjøre utendørs. I alle norske boliger er det påkrevd med slokkeutstyr. Denne må være formfast med en innvendig diameter på minimum mm. Noen som vet hvor mye dette koster? Dette utstyret må både kontrolleres og .

Leier en leilighet som har en brannslukker som er år gammel og aldri vært på kontroll , fikk beskjed om det når feier. Vi innehar også andre nødvendige autorisasjoner og godkjenninger. Vi utfører serviceoppdrag i Buskeru Vestfol Akershus og Oslo. Vi kan tilby vedlikeholdsavtale med kontroll og service på deres:.


Vi har tre stykk brannslukningsapparat i huset og da brannvesenet var innom forleden dag for en brannvernsprat så oppdaget vi at alle apparatene skulle ha vært inne til kontroll (år). Har kikket litt rundt på nettet, men kan ikke finne noen sted der man som . Hvor ofte skal utstyret kontrolleres ? I borettslag og sameier skal . Brannslukningsapparat – brannslukningsapparat , jern, lim, stål, vedlikehol gips, lakk, rådgivning, røykvarslere, utstyr, batterier, bilbatteri – Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Et pulverapparat skal kontrolleres av en kompetent person etter fem år og skal på service etter år.


Ulike typer slokkeutstyr Mer om fordeler og ulemper ved ulike typer brannslukningsapparat.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.