onsdag 14. oktober 2020

Kontorløsninger

Ofte skilles det kun mellom åpen og lukket kontorløsning. I virkeligheten er det mer nyansert enn som så. Det finnes fordeler og ulemper med . Nesten ingen i kunnskapssektoren ønsker åpne landskap - bortsett fra lederne.


Forskningen støtter dem som mener felleskontoret gjør dem . Nye arbeidsmåter krever nye kontorløsninger.

Hvordan vi jobber er i kontinuerlig endring og vi søker stadig å finne de beste måtene å organisere . Dette bladet viser eksempler på nye kontorløsninger som norske firmaer har innført i sine organisasjoner, og gjennomføringsstrategier som bedriftene har valgt. La deg inspirere av disse ti kontorløsningene som er alt annet en A4. Vi tror ikke at skillet går mellom åpen og lukket kontorløsning , men mellom godt eller dårlig løst åpen kontorløsning , sier Oddvar Skjæveland.


I dette prosjektet fokuserer vi på forholdet mellom fysiske kontorløsninger og organisasjoner, det vil si brukere av løsningene. Vår målgruppe er først og fremst. IKEA Vi har det du trenger til ditt kontor.


Alt fra ergonomisk kontorstol og pult til smart oppbevaring og belysning. Alt et moderne kontor trenger.

Den gylne kontorløsning. Cellekontor eller åpne kontorløsninger - opplever brukerne forskjeller i mulighetene for samarbei kunnskapsdeling og konsentrasjon? Det kreves et trent øye og godt samarbeid for å se mulighetene i et lokale. Her får du et innblikk i tre av våre oppussingsprosjekter.


Man kan ikke konkludere med at åpne kontorlandskap er et problem for alle. Om én åpen løsning ikke fungerer, betyr ikke det at alle åpne . Kontorløsninger for praktisk og ryddig kontor. Skyvedørsløsninger på kontoret gir nye muligheter for orden og trivsel.


På en enkel måte kan uryddig veggplass . Se-og-hør-arkitektur kaller arkitekturpsykolog Oddvar Skjæveland mer åpne kontorløsninger som hos Nærings— og handelsdepartementet . Statsbygg skal sørge for at byggeprosjektet går sin gang innenfor de rammer som er satt og i forhold til de løsninger vi blir enige med brukerne . Vi vet at alle arbeidsplasser er ulike og krever sine unike løsninger og systemer. Vi har over års erfaring med å skreddersy kontorløsninger og går løs på hver . Forslaget om åpent landskap i det nye regjeringskvartalet fører nok en gang til splittelse. Nå står diskusjonen om hva som er fast . Mener gode kontorløsninger handler om god ledelse. Diskusjonene går høyt rundt åpne kontorlandskap og hvordan de påvirker dem som .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.