torsdag 22. oktober 2020

Kontor inspirasjon

En trivelig kontorplass trenger ikke gjøre store innhugg i lommeboken din. Du kan lage en skrivebordpult av bukker og en treplate, finne en bruktstol på loppemarked og lage oppbevaringsløsningene selv. Maler du en endevegg i et kult mønster med energiske farger blir kontoret et inspirerende sted å være.


Soverom med et svart skrivebord kombinert med en skuffeseksjon på hjul og en grønn hylleseksjon med. Soverom for to med to skrivebord kombinert med skuffeseksjoner på hjul og ei køyeseng. Skrivebord og arbeidsstol i industristil i furu og svart i ei .

Vi trenger alle et sted hvor vi kan sitte og jobbe i fred med pc eller hobbyarbeider. La deg inspirere til å skape et stilig arbeidsplass i hjemmet! Inspirerende arbeidsplass.


Sett skrivebordet ditt foran vinduet, så har du massevis av gratis inspirasjon like utenfor. Topp det hele med Magnus Pettersons stemningsfulle lampe Leimu fra Iittala. Voilà, fint hjemmekontor! Kontorstolen HÅG SoFI (til høyre) passer inn i kontoromgivelser som er uhøytidelige og . Instagram eller Twitter for å få inspirasjon.


Næringsdrivende som benytter egen bolig til kontorarbei kan få fradag for dette, i følge Skatteetaten.

Har du et fint kontor du . Hjemmekontoret er ofte stedet for familiens datamaskiner, dokumenter og kreativitet. Av: Elisabeth Broome, 23. Bli med hjem til fire norske interiørbloggere med herlig inspirerte hjemmekontor. Få inspirasjon til din egen arbeidsplass i hjemmet!


NOTATER: En tavle kan være en praktisk måte å skrive beskjeder og notater du skal huske på. Foto: FOTO: Better Homes and Gardens. Gode oppbevaringsløsninger får man aldri nok av, og særlig på et kontor der papir, penner og annet utstyr lett kan flyte rundt. Montana sine moduler er både praktiske og . Noen lar seg inspirere av at det myldrer til på arbeidsplassen. En miks av private bilder, tegninger og bøker i nogenlunde samme fargepalett sørger for et vell av impulser uten at man fortaper seg i rot.


Trenger dere inspirasjon til oppsett av arbeidsplassen, grupperommet eller møterommet? På våre nettsider viser vi ulike løsninger på funksjonelle og estetiske lokaler. Vi kan hjelper dere med innredning av små eller store lokaler. Kontorrama er leverandør av kontormøbler til bedrifter og offentlig miljø i Oslo og Bergen. Importør av møbler fra Ragnars, Ophelis, Sedus og Kusch.


Les bloggen vår og få mer inspirasjon til hjemmekontoret. De fleste velger en løsning som gjør kontoret til en integrert del av stuen. Kontorplassen trenger ikke nødvendigvis å se ut som et ” kontor ”.

Viderefør stilen du har i stuen, plasser noen flotte dekorartikler på skrivebordet, og vipps, så har du et inspirerende og lekkert hjemmekontor som gjør det morsomt å . Hvilken farge du velger på veggene avgjør hva slags impulser du får. Et hjemmekoselig kontor. Selskapet har vært på topp-listen over Finlands beste arbeidsplasser ni år på rad. Da Step IT endret adresse til . Et godt kontor er basert på et godt skrivebord.


Skap et praktisk og inspirerende arbeidsrom. Se utvalget av flotte løsninger for hjemmekontoret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.