tirsdag 6. oktober 2020

Kontakt elektro

Leter du etter en elektriker i Oslo? Kontakt El-Installasjon AS. Ole Deviksvei 4 Oslo. Vi ønsker å være en seriøs samarbeidspartner som gjennom kompetanse, fleksibilitet og effektiv driftsform alltid skal tilfredsstille kundenes behov og forventninger til riktig pris.


Elektrisk installasjonsarbeid.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Innkjøp, Lars-Erik Karlsen . Vi forsøker å besvare alle henvendelser så raskt som mulig. Navn, Telefon , Mobil, E-post.


Våre åpningstider er mandag – fredag kl 07:– 15:30. Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara. Her finner du kontaktinformasjon til oss og direkte til flere av våre nøkkelpersoner.

Dersom du ønsker å sende inn en generell henvendelse kan du bruke kontaktskjemaet til . Stavanger, Sandnes og omegn. Besøksadresse Hardangerfjordvegen 642. DE elektro prosjekt AS.


Vi og Elfag vet hvor viktig det er å sette kunden i sentrum og satser på et godt og varig forhold til våre kunder, enten de er store eller små. Undersøkelser har vist at Elfag er norges mest kjente elektrokjede, med mer enn kjennskap hos sluttbruker. Ta kontakt med oss i dag, og vi hjelper deg med å gjøre hjemmet eller.


Bolig,hytte nærings eiendommer,fritids eiendommer, landbruk,Salto elbil lader,LED belysning,Smarthus, Xcomfort, Elsjekk, internkontroll, Varmepumper. Bruk vår kontaktskjema for å nå oss direkte. Butikk Mandag – fredag 09. Vi hjelper deg med alt innen elektro og rør. Vi er representert i store deler av Sogn og Fjordane.


Vi har også Helgelands største belysningsforretning. Skiveien 1på Myrvoll. Kjører du bil: Fra Oslo.

Vi vil ta kontakt med deg så raskt vi kan, helt uforpliktende. Ingen jobber er for små eller for store! Må du ha hjelp umiddelbart, kan du . Vi leverer tjenester innen samtlige elektrofag, og våre elektroentreprenører har høy kompetanse innen alle områder av faget vårt. Du kan være trygg på at det arbeidet din elektriker gjør er av ypperste merke, enten du skal ha utført en enkel . Takk for at du tok deg tid til å svare på skjemaet.


Oppdragene ivaretas på en profesjonell og fagmessig måte. Vi påtar oss oppdrag i hele østlandsområdet. PEC har hele Vestfold som arbeidsplass og har baser i Tønsberg, Sandefjor Horten og Re. Du kan nå oss på telefon og mail direkte, om du vet hvem du skal snakke med kan du gå til Om oss.


Send oss ein førespurnad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.