tirsdag 20. oktober 2020

Konsmohus no

Konsmo Fabrikker AS fra , Vest-Agder. Hus- og hytteleverandør. Nyutdannede oppfordres også til å søke. Søknad med CV sendes på mail til vår Prosjekteringsavdeling ved avdelingsleder Tove Gyland. Vi innehar både kompetanse og erfaring til å . I LUNT TUN MED VESTVENDT HAGE.


Alle har praktiske løsninger som gjør travle dager litt enklere for de som bor her. Det skal være godt og lettvint å bo på. Lauvåsen – midt i blinken, faktisk.


Godkjenningen omfatter konstruksjoner til yttervegger, innervegger og leilighetsskillevegger av tre, produsert som prefabrikkerte elementer. Prinsipiell oppbygning av de enkelte elementkonstruk-. Elementer, takstoler og bærende konstruksjoner produseres innendørs under optimale og tørre forhol og er underlagt . Det søkes etter lærlinger i tømrerfaget.


For nærmere opplysning kontakt prod. Takvinkler ned til grader tillates. Forrige Neste. I tillegg eier og utvikler selskapet egne eiendommer. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer.


Våre dyktige fagfolk hjelper deg å sette opp planer og tegninger for din bolig. Og du trenger ikke starte med tomme hender. Ta kontakt for å få tilsendt huskatalog med leveransebeskrivelse og prisliste. Bolighus Dette er elementhus der vegger . Vi levere det meste innenfor hus og boligprosjekter.


Alt i fra små eneboliger til store leilighetskomplekser. Vi bygger slik DU ønsker. To store haller med full aktivitet. Lyd fra spikerpistoler. Elektrikere trekker plastrør, og rørleggere monterer toaletter og vasker.


Ei gang med kontorer der det blir tegnet og regnet. Her finner du nye boliger med en sjelden beliggenhet og utsikt til ærverdige Fredriksholm festning,. Flekkerøy og Grønningen fyr. Flere detaljer finner du på. Søgneskjærgården fra morgen til kveld.


Salgskontor Kristiansand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.