torsdag 22. oktober 2020

Kobber takrenner

Kobber er eksklusivt og unikt. Det får med tiden en flott irr- grønn farge. Irr- overflaten gir samtidig kobberet god beskyttelse og lang levetid.


Da kobber er et veldig værbestandig materiale, kan det også settes opp i kystområder. Plastmo kobber takrenne er et eksklusivt takrennesystem med stor avvanningskapasitet.

Systemet består av en rekke standardelementer og er utformet med plastmo profil. Våre kobbertakrenner er . Varer som kan bestilles: Lindab: Andre farger: 7teglrød. Firkantrenner og utstyr til disse. KME Tecu-patina: Oxid ( brun).


Ventistål lagerfører kobberrenner og tilbehør. Leveres som et komplett rennesystem.

Takrener i stål, zink, kobber og aluzink. Lindab takrenner - Vi selger takrenner fra Lindab, kjøp din nye takrenne hos oss. Oppbevar takrenner og nedløpsrør innendørs til du monterer dem. Har du ikke plass innendørs så sett dem tørt i loddrett posisjon adskilt fra hverandre. Garantien gjelder korrosjons-.


De festes med metallkroker. Det finnes også takrenner av plast og plastbelagt stål i handelen. Beslag er i dag ofte å få som ferdigbukkede plater i plastlakkert stål.


Bly, sink eller kobber er de tradisjonelle metaller for beslag og bør brukes på gamle . En takrenne av kobber er sterk, tidløs, elegant og gir ditt hus særpreg. Velger du å smykke ditt hus med kobber finnes annet tilbehør som lenkenedløp, spirer, ornamenter og så videre – mulighetene er uendelige! Stål og kobber takrenner fra Lindab. Delene klikkes på plass uten bruk av verken lim eller loddeutstyr.


Ståltakrenner gjennkjennes for enkel og rask montering. Som sink er kobber et naturprodukt som tåler å eldes, og kobbertakrenner passer i de fleste klima.

Klima er nemlig noe å tenke over når man velger takrenner , spesielt om du bor langs kysten. Til boliger i kyststrøkene er det viktig å velge takrenner som tåler den salte sjøluften. Aluminium er et alternativ . Sør-Norges største kobber - og blikkenslagerfirma. Bare en dråpe kan alene hule ut en stein.


Derfor er Plannja sine takrenner produsert i. Jon Sæter AS leverer alle typer takrenner og nedløpssystemer. Røde priser' viser endringene i denne . Takrenne i kobber Alle typer renner og nedløp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.