fredag 23. oktober 2020

Knagger til baderom

AS; Fjøsangerveien 159; 50Bergen; Org. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Symphony enkel knagg stor inox universal.

Det finnes både enkle og dobble knagger, og en stor variasjon i design. Her finner du et bredt utvalg av tilbehøt til badet. Badematter, badevekter, dusjforheng, håndklær, speil, søppelbøtter, kroker, såper etc.

Smedbo er i dag markedsledende i Norden når det gjelder baderomstilbehør i massiv messing for baderom. BaderomBarneromHallKjøkkenKontorSoveromStueUtendørs. Etter oppussing av ba frister det lite å borre hull i flisene/fugene for å feste knagger eller knaggrekker. Blir uberglad for svar, dårlig utvalg her jeg bor så er nødt til å bestille på nett. Knagger, kroker, stiger, håndklestenger, håndkleringer og frittstående.


Se våre stilige og robuste knagger og klesstativer til lave priser! Hos oss finner du veggmonterte knagger og stativer i en mengde ulike designer og farger. Se våre stilige og robuste kleshengere og knagger til lave priser!


Hos oss finner du alt fra buksehengere til knagger i en mengde ulike designer og farger. Syv snertne saker som vil gi baderommet et løft. Selvklebende knagger i ulike stiler som passer på badet finner du blant annet hos . Et bad består ikke bare av en dusj, toalett og vask.


Slipp hjemmedesigneren i deg løs og innred badet ditt med smakfulle produkter som passer din stil. Velg mellom enkle eller doble kroker, knagger i alle fasonger og kleshengere i lange baner. Finn ut hvilket materiale du liker best og hva slags utforming du . Gøyal knagg av børstet stål med vakuumfeste som sitter godt. Sugekoppen fester bra på slette flater uten boring. Populær Pris (lav/høy) Pris (høy/lav) Nyeste.


Små endringer kan gjøre at baderommet føles som nytt! Bytt ut knaggene og håndklestativet med noe helt nytt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.