torsdag 22. oktober 2020

Kloppen dører

Oladøra er en populær dør som sammen med den velkjente og særegne Harmonidøra vil gjøre det mulig for de fleste å finne en dør som passer det øvrige . Velkommen til Kloppen Trevare og våre kvalitetsdører! Kontakt: Kloppen Trevare - 28Lena - Tlf.

BufretLignendeFunkisinspirerte dører med helt slette fyllinger og enkle, rene linjer. Visjon er en stilren dør med enkle profiler. Kloppen komfortpakke består av dempelister i. Etter alle disse årene har vi fortsatt kompetansen i bedriften.

Som en av få dørprodusenter i Norge benytter vi gammeldagse løftehengsler på alle våre dører. Har tittet litt på Diplomat sine dører og ble ikke videre imponert. Vi strekker oss ganske langt for dekke ditt spesielle dør-behov. Vi vet at detaljene er det som utgjør helheten.


Derfor er Kloppens dører utført med håndverksmessig fokus på detaljer. Kloppen Trevare AS er norsk produsent av innvendige dører av høy kvalitet. Vi har produsert innvendige dører i år og leverer til norske byggevareforretninger . Kloppen innerdør ( Ola ) selges grunnet feilkjøp. Ubrukt Kloppen dør uten ramme selges for kr.


Døren har aldri vært i bruk, men ligget på loftet i noen år. Bredde: cm Lengde: 2cm (Mål uten ramme) . Bildekarusellen over viser noen eksempler på dører fra Kloppen Trevare. Kloppen Trevare AS er en gammel familiebedrift som i mer enn 1år har.


Når du velger dører fra Kloppen ønsker vi at du som kunde skal oppfatte bedriften,. Bestselger på innerdører er formpresset 3-speils dør, hvit, får vi vite fra byggvarehuset Montér. Norsk Dør og Kloppen trevare er blant disse. Kloppen dører har en lang historie ute på et jorde tre-fire kilometer fra Lena sentrum. Nils Lindstad dro det hele i gang i 191 like ved Lenaelva . Vi har Informasjon og regnskapstall for bedrifter i bransjen Dører og vinduer - Produksjon i Oppland.


En av mange spesialproduserte dører fra Kloppen Trevare #kloppentrevare #kloppendøra #kloppendør # . Velger du en glassdør fra Kloppen, får du også mange valgmuligheter når det gjelder glass. En av mange spesialproduserte dører fra Kloppen Trevare . Kathrine Kloppen Stipendiat, RKBU vest, Uni Research Helse og seniorkonsulent, Institutt for økonomi, . Kloppen Trevare er en gammel familiebedrift som ble etablert i 1911. Eiere og drivere i dag er familien Holmstad. Våre dører er hele tiden blitt bygget over . Kloppen Trevare AS driver i bransjene Bygningsartikler - Produksjon, Dører og vinduer og Snekkere.


Vinduer, innedører, ytterdører og garasjeporter med tilbehør. Men en dør skal tåle mange års bruk, og da er også kvaliteten på døra viktig. Mer enn års produksjon av innerdører har gitt Kloppen Trevare . Legg til i jobbønsker Registrer deg i CV-database.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.