tirsdag 13. oktober 2020

Klima i india

India ligger i den tropiske og subtropiske klimasone, og de klimatiske forholdene er sterkt påvirket av monsunen. Få et overblikk over klima og vær i India nedenfor - fra hovedstaden New Dehli i nord til havnebyen Chennai (Madras) ved Bengalbukta i sør . Klimaet i India ville ikkje ha vore det same utan monsunen.

Etter mange dagar med steikande varme og fukt, vert himmelen brått dekt av mørke skyer, den . Alt du trenger å vite om vær, klima, temperatur, nedbør, soltimer og mye annet i New Delhi i India. Her kan du se hvordan været er i India - bl. India er et av verdens største og mest folkerike lan og en av verdens.

Klimaet kan deles i to soner, en temperert i nord og en tropisk i sør. Sidan varm luft kan innehalde meir fuktighet enn kald luft, er det forventa at det kan bli meir intens nedbør i eit varmare klima. Langtidsstatistikk for temperatur og nedbør for Vestlandet.


Dette er beregnede gjennomsnittsverdier for hele Vestlandet.

India og Kina var dei to største samfunna i Asia og fekk fleire. India ligg i den tropiske og den subtropiske klimasone. India er villig til å gjøre noe med klimaet så lenge det ikkegår ut over målet om å utrydde fattigdom, sier forsker. PARIS(Aftenposten) Mens USA er blitt med i ny og ambisiøs landgruppe, skjuler Kina og India fortsatt kortene sine godt. Se været og værmelding for India de neste dagene.


For dager siden - Uansett hva Trumps holdninger til klima og energi måtte være, vil faktorer på utsiden være viktigere. Vil det bli tolket inn i klima-sammenheng? TomPadang: seier at nedbørsmengdene er eit tydeleg teikn på at India merker verdas klimaendringar på kroppen.


India er stort, så klima og temperatur varierer mellom nord og sør. Landets årstider kan deles inn i tre; den varme, den våte og den kalde. Klima og gjennomsnittsvær i New Delhi, Delhi, India.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.