torsdag 1. oktober 2020

Klima i colombia

Her kan du få overblikk over klimaet i Colombia. Les også om hvordan været er i hovedstaden Bogota. Gå til Klima - Colombia har tropisk klima, men dei høgareliggande områda kan ha litt andre klimaforhold.


På Stillehavskysten, og i dei lågare sidene av . Generelt er Colombia preget av et varmt, tropisk klima, men hvor temperaturene hurtig faller, når du beveger deg opp i høyden. For dager siden - På grunn av sin geografi og beliggenhet nær ekvator har Colombia store variasjoner i klima, temperatur og økosystemer. Fakta: Colombia er det eneste land i Sydamerika, der har adgang til oceaner - og et andet kontinent!

Få flere fakta om Colombia på denne side. Bogota Colombia måned for måned travel guide til værforhold og beste tiden å besøke. Klima og årlige Vær; Beach - Icon made by Freepik Strender . Er det noen som kan fortelle litt om klimaet i Colombia?


Jeg er nysgjerrig på temperaturer, luftfuktighet og variasjoner med årstidene. Colombia er cirka dobbelt så stort som Frankrig og har omtrent millioner indbyggere. Hovedstaden Bogotá ligger i tempereret klima, mens stort . Hun skal treffe politikere, private selskaper og sivilt samfunn i Bogotá og reise to dager i regnskogen . Norge og Colombia sammen et seminar om fre klima og regnskog i Oslo.

Klima og gjennomsnittsvær i Bogotá, Colombia. Klima og gjennomsnittsvær i Cartagena, Colombia. Von heiß bis eiskalt bieten die Klimas von Kolumbien den Vorteil, über alle thermischen Ebenen zu verfügen. Det er betydelige nedbørsmengder i de fleste månedene i året. Den korte tørketiden har liten effekt på det generelle klimaet.


Buenaventura er en by med en betydelig nedbør. Selv i den tørreste måneden er det mye regn. Klima in der Region Colombia - Temperatur Klimadiagramm mit durchschnittlichen Höchstwerten, Tiefstwerten und mittlerer Anzahl der Frosttage von . Norge, Tysklan Storbritannia og Colombia inngikk under klimatoppmøtet i Paris i fjor en klima- og skogavtale for å støtte Colombias arbeid .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.