fredag 16. oktober 2020

Kjøregodtgjørelse

Statens sats for kjøregodtgjørelse forblir uendret på kroner per kilometer i 201 men den skattefrie kjøregodtgjørelsen endres fra kr til . Med den kan du både beregne resultatet ved godtgjørelse etter statens satser, eller en fast utbetalt kjøregodtgjørelse (eller en kombinasjon). Finn hvor mye du kan få i skattefri kjøregodtgjørelse i løpet av året ved bruk av egen privat bil i jobben.

Statens sats for kjøregodtgjørelse som du finner i Statens reiseregulativ er i 20kroner per kilometer, opp til 0km. Bruk av privat bil i jobbsammenheng vil i mange tilfeller gi rett til en kjøregodtgjørelse. Satsen for skattefri kjøregodtgjørelse bør både lønnsmottakere og næringsdrivende kjenne til.


Statsbudsjettet 2017: Øker skatten på kjøregodtgjørelse.

Kjører du egen bil eller annet framkomstmiddel i jobben eller næringa? Arbeidstaker og arbeidsgiver kan i utgangspunktet fritt avtale hvordan bilgodtgjørelsen . Satsene for skattefri kjøregodtgjørelse er IKKE de samme i 20som 2015. Kjøregodtgjørelse kan være lønnsomt dersom du bruker privatbilen i jobb.


Det viser smartepengers gjennomgang av reglene.

Bilgodtgjørelse for yrkes- og tjenestekjøring i Norge er fritatt for forskuddstrekk og arbeidsgiveravgift når godtgjørelsen utbetales i . Satsene for kjøregodtgjørelse ble sist endret 1. Den skattefrie kjøregodtgjørelsen ble da satt opp fra kroner til kroner. Og derfor lurer jeg på om jeg kan få kjøregodtgjørelse for dette? Jeg bor ca km unna OSL Gardermoen og kjører hver gang jeg skal på jobb. I de fleste tilfeller vil kjøregodtgjørelse for bruk av privat bil i jobbsammenheng være skattefri, men det stilles noen krav til hvordan dette ytes. Dersom dette er kjøring fra ditt hjemsted til den faste arbeidsplassen (der dere har kontor), har du ikke krav på kjøregodtgjørelse.


Som i fjor får alle arbeidstakere som bruker egen bil ved jobbreiser – og har avtale om å få dekket statens sats – økt skatt. Styret i Sør-Odal SP har vedtatt å følge fylkeslagets regler for kjøregodtgjørelse. Fra nyttår blir du beskattet for øre per kilometer du kjører med egen bil i jobben. Normalsatsen for kjøregodtgjørelse ved bruk av egen bil er i 20på kroner per kilometer ved yrkes- eller tjenestekjøring.


Kjøregodtgjørelse kan fordres av foreldre, ungdomsledere eller andre som tar med seg skyttere i sin bil til deltakelse i miniatyrserien i Ringerike skyttersamlag. Jeg har hatt kjøregodtgjørelse etter statens regulativ i mange år og i. Fra nyttår innføres det nye regler for kjøregodtgjørelse. Kjøregodtgjørelse - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Navn: Stilling: Privatadresse: Postnr/sted: Firma: Storebrand ASA. Bruker man egen bil uten å få kjøregodtgjørelse, gir man bort bilen til jobben.


Her går nordmenn glipp av enorme pengesummer hvert år, sier . For 20vil Sunndal Fotball operere med en sats for kjøring med egen bil til kamper på kr per km.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.