onsdag 14. oktober 2020

Kjøregodtgjørelse elbil

El-bil har en egen sats på kroner per km, som er høyere enn for. For at kjøregodtgjørelsen skal være skattefritt er kravet at dette er kjøring . Tillegg for frakt av utstyr og materiell, per km, per km. Elbil (ikke hybridbil), 20 . Skattefri sats gjelder også ved bruk av elbil og for arbeidstakere med.

Statens sats for kjøregodtgjørelse som du finner i Statens reiseregulativ er kroner . Kjøregodtgjørelsen kan bestå av et fast månedlig beløp, en fast godtgjørelse pr. El bil , Kr 2 Kr 5 Kr 70. Norge, Kr 4 Kr 5 Kr 00.


Tromsø, Kr 5 Kr 5 Kr 05. Har noen spm ang kjøregodtgjørelse når det gjelder elbil. Nå som selvangivelsen snart kommer.

Veit at det er kr km, men har det noen . Satser på kjøregodtgjørelse 23. Flere resultater fra elbilforum. Bruker du elbil i jobbkjøring får du mer i kjøregodtgjørelse enn om bilen går på bensin og diesel. Og det til tross for at driftskostnadene er lavere . Høyere kjøregodtgjørelse , billigere bompasseringer og lavere driftskostnader gjør det langt gunstigere å bruke elbil til kjøring i jobben enn bil . Her finner du statens satser for kjøregodtgjørelse , kilometergodtgjørelse og bilgodt.


MÅ SKATTE: Arbeidstakere som får dekket kjøregodtgjørelse etter statens satser vil fra nyttår. Det er heller ikke lenger ekstra kjøregodtgjørelse for de som kjører EL-bil. For de som har en avtale med arbeidsgiver om en kjøregodtgjørelse på 4. Det gjelder satsene for kjøregodtgjørelse.


KJØREBOK - REISEREGNING - BILGODTGJØRELSE FOR ELBIL. Eventuelle utgifter til . Til tross for dette er statens sats for kjøregodtgjørelse høyere for elbiler enn for fossilbiler, sier Annar Bøhn, daglig leder i Autogear, i en melding . Ved kombinasjon av bil eldre enn år per 1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.