tirsdag 13. oktober 2020

Kjøregodtgjørelse 2015

Autogear benytter automatisk rett sats basert på hvilken dato turen er. For bosatte i Tromsø gjelder en . I korte trekk var skattereglene slik at om man forholdt seg til satsene i statens særavtaler, kunne . Bruk av privat bil i jobbsammenheng vil i mange tilfeller gi rett til en kjøregodtgjørelse. Nå blir det skatt på kjøregodtgjørelse.

MÅ SKATTE: Arbeidstakere som får dekket kjøregodtgjørelse etter statens satser vil. Fra nyttår innføres det nye regler for kjøregodtgjørelse. Sentralstyret besluttet på sitt møte 10. Statens satser er slik fra 1. Kjøregodtgjørelse kan være lønnsomt dersom du bruker privatbilen i jobb.


Det viser smartepengers gjennomgang av reglene. Utbetaler arbeidsgiver en fast kjøregodtgjørelse uten forskuddsbeskatning. Fra og med neste år er det ikke lenger skattefritt å lene seg på statens satser når .

I budsjettavtalen ble regjeringspartiene og Venstre og KrF enige om å skattlegge en del av kjøregodtgjørelsen. KJØREBOK - REISEREGNING - BILGODTGJØRELSE. Ansattes navn, Eventuelle . De følger ikke lengre statens satser.


Se hvor mye du kan få utbetalt fra firmaet . Det foreslås en innstramming i den skattemessige behandlingen av kjøregodtgjørelse ved at differansen mellom statens satser og en sats på kroner pr. Folk får kjøregodtgjørelse for å bruke bilen i jobbsammenheng. Vi mener det er på tide å tenke nytt og gi tillegg for at folk ikke kjører bil, men i . Bedriftene kan gi høyere kjøregodtgjørelse enn statens satser. Så rart, fikk mail at de regnet ut hva dagena bensinspris var på? Anonymous poster hash: 90dd1.


Manndalen UIL har hatt ordning med kjøregodtgjørelse i mange år. Viktige dokumenter du må bruke ved kjøregodtgjørelse. Når stortingsflertallet skattlegger deler av kjøregodtgjørelsen i staten er det et politisk inngrep mot en framforhandlet avtale, noe jeg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.