onsdag 14. oktober 2020

Kjøregodtgjørelse 2014

Dette produktet passer bra for alle som har behov innen kjørebok firmabil, automatisk kjørebok, bilgodtgjørelse statens satser og kjøregodtgjørelse statens satser . For bosatte i Tromsø gjelder en . Ansattes navn, Eventuelle utgifter til parkering, bompenger etc. Bilagene kan med fordel . Særavtale for reiser innenlands for statens regning 01. Etter samtykke kan det der det er rimeligst for staten tilstås kjøregodtgjørelse.

Det første en må gjøre er å gi tillatelse til å bruke de . Sjekk hva du har krav på i kjøregodtgjørelse. Kjøregodtgjørelse kan være lønnsomt dersom du bruker privatbilen i jobb. Det foreslås en innstramming i den skattemessige behandlingen av kjøregodtgjørelse ved at differansen mellom statens satser og en sats på kroner pr. Skatt ved bruk av privatbil i virksomhet.


Ansatte kan motta skattefri bilgodtgjørelse på visse vilkår. Selvstendig næringsdrivende og andre som . Kilometergodtgjørelse​​, 1. Norge​​, kr 65​, -​, -​, -​.

Finn hvor mye du kan få i skattefri kjøregodtgjørelse i løpet av året ved bruk av egen privat bil i jobben. Den viser også om du får et overskudd . Manndalen UIL har hatt ordning med kjøregodtgjørelse i mange år. Altså vil du ikke kunne få skattefri kjøregodtgjørelse for reiser til og fra jobb når du reiser til ditt normale arbeidssted. Har kjørebok med oversikt over KM . Det gjelder satsene for kjøregodtgjørelse.


Er på vei inn i ny jobb som krever mye kjøring rundt om på . Har noen spm ang kjøregodtgjørelse når det gjelder elbil. Nå som selvangivelsen snart kommer. På vilke kontoer i e- accounting fører jeg kjøregodtgjørelse som enkeltmansforetak? Fagarbeidere: Ny sats kr.


BUDSJETTREGULERINGER 2. KOMMUNAL KJØREGODTGJØRELSE. Resultatliste eller link til Horsepro må legges ved! Antall kvinner: Antall menn: Utlegg til FH nivåklasse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.