mandag 28. september 2020

Viking elektrisk gressklipper

Med den elektriske klipperen ME 4gjør du alle en tjeneste, men kanskje mest deg selv. Den har ingen avgassutslipp og er stillegående. Den kraftfulle elektriske motoren, som er nesten vedlikeholdsfri, har en . Den elektrisk drevne gressklipperen ME 2utmerker seg på små gressplener. Takket være sin kW elmotor klipper den pent og er veldig stillegående. Klippehøyden kan stilles inn . De utmerker seg med moderne design, høy brukervennlighet og med et perfekt klipperesultat.


Hvis plenen din ikke er større enn maks. En elektrisk motor er dessuten mer stillegående og klipper uten eksos. Hvis du derimot skal klippe større eller ujevne flater, er en . VIKING elektriske gressklippere. Vikings lille gressklipper ser ut som en lekemodell, men etter noen klippinger gir den et mer modent inntrykk. Den klipper rolig og metodisk, og selv om det ikke er den mest.


Hva slags gressklipper du trenger kommer an på hagen din. Bioklippere legger igjen gresset som gjødsel for plenen, men du må belage deg på å klippe litt oftere. Den populære flymo gressklipperen svever over plenen og passer, sammen med andre elektriske gressklippere , godt for mindre plener. RT Kraftig svanemerket bioklipper som gir grønn og frisk gressplen.


Vi har testet gressklippere. Hvordan håndterer de terreng, blir klippingen fin, og er motoren kraftig. Se hvilken gressklipper som ble best i test her.


Det er mange fordeler med en batteridrevet gressklipper. Test av oppladbare gressklippere. Oppladbare gressklippere har mange fordeler.


De er nesten lydløse, du snubler ikke i ledningen – eller klipper den av. Du skal ikke fylle på bensin, og de. I Forbrukerportalens test var det Vikings gressklippere som stakk av med seieren både på bensindrevne og elektrisk drevne gressklippere.


Modellene er nesten helt like utover motorkraften. Størrelsen på plenen avgjør valget av gressklipper. Viking ME545V vant testen, men har ikke biofunksjon. Driftssjef for Felleskjøpet i Østfold og Akershus, Lars Helgesen, har tidligere gitt følgende råd til valg av gressklipper : Ved liten hage, kan man.


Her er det Viking som topper lista over gode testresultater, etterfulgt av Bosch og Honda. ME 4har også god komfort takket være dens kompakte konstruksjon og dens utmerkede brukeregenskaper. I denne samletesten får du se hvilke som er best i test, og noen tips til hva du skal tenkte på for å velge riktig gressklipper.


Det er Viking , Bosch og Honda som samlet sett kommer best ut. Vurderer å kjøpe ny gressklipper. Har en Flymo 4i dag, men den er litt knapp til plenen vår på ca.


Vil gjerne ha el-klipper, siden jeg ofte må klippe på kveldstid og ikke vil plage naboene med for mye støy. Liker heller ikke å mekke motorer, og vil derfor ha en klipper som ikke krever stell av motor. Selv om kaninklipperen bare er et morsomt stunt, er det gode dager for gressklipperprodusenten Viking. Nylig vant de red dot design award for sin nye 7-serie.


Viking vant også Plus X-Award for sin elektriske ME 23 samt Good Design Award for robotgressklipperen iMow. Samtidig har Viking blitt . I år som i fjor er testvinneren den batteridrevene gressklipperen Bosch Rotak LI ErgoFlex. Den er enkel å styre og har et godt håndtak.


I Norge er Bosch, McCulloch og Viking.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.