onsdag 9. september 2020

Støtte varmepumpe

De fleste typer varmepumper gir deg rett til støtte fra Enova. Kvitteringene registreres på Enovas nettsider og du får pengene tilbake i løpet av tre uker. Væske-til- vann- varmepumpen er blant dem.


Denne typen henter energien fra fjell, jord eller. Ikke alle energitiltak kvalifiserer til støtte fra Enova. Likevel er de smarte å.

Oppvarming med en slik varmepumpe gir lavere energibruk enn ved bruk av. Enovas støtte til energitiltak i bolig er et bidrag til husholdninger som ønsker å gjøre gode og bevisste energivalg. Med det nye enovatilskuddet kan du få inntil 30. Alle som har planer om å skaffe seg varmepumpe burde lese om Enova- tilskuddet. Her finner du viktig og relevant informasjon.


Enovatilskuddet er en statlig støtteordning for å gjøre oppvarming av hus mer miljøvennlig. VARMePUMPE -INTERESSE: Enova gir ikke støtte til vanlige. Men mange søkte i fjor om tilskudd til luft-til-vann- varmepumper.


Varmepumpen øker komforten og gjør boligen mer miljøvennlig.

Det er derfor mulig å få støtte fra ENOVA ved installasjon av varmepumpe for . Enova gir tilskudd til forskjellige tiltak ved oppgraderinger av varmekilder. Få et tilbud i dag fra våre fagfolk på et Enova- støttet tiltak. Regjeringen har innført en tilskuddsordning for alternativ oppvarming og elektrisitetssparing i husholdninger og ønsker å videreføre denne. NOVAP er strålende fornøyd med den nye støtteordningen. For å sikre klimavennlig og fleksibel bruk av varme i bygg og industri støtter Enova installering av varmesentraler basert på fornybar energi som varmepumper.


Enovatilskudd er en statlig støtteordning for å gjøre oppvarming av hus mer miljøvennlig. Du kan få støtte fra Enova til både varmepumpe og fjerning av oljefyr. IKKE STØTTE : Snart million norske hjem har nå installert en luft til luft- varmepumpe.


Men en slik gir deg altså ikke rett på penger fra staten. Lurer på om det er noen med nylig erfaring med støtte fra enova til vannenergi, altså varmepumpe vann-vann eller vann-luft. Du kan få Enova- støtte til både varmepumper og fjerning av oljefyr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.