fredag 4. september 2020

Pleksiglass tak

Flott glassklar eller sotet plate, ligner herdet glass; Vanntett skjøting uten silikon eller tetningslister; Stor styrke for snø- og vindbelastninger; Solid takplate med . Plasttak (PC) kan brukes til mye - for eksempel et eget rom ute, som en altan, hall, bo drivhus, carport m. Plasttaket er sterkt og slagfast, samt lett å montere.

Styrken på polycarbonat er tilnærmet uknuselige, den er 3ganger sterkere enn glass, og ganger sterkere enn akryl- plater. Med SunGlaze får du en lekker arkitektonisk takløsning, som leveres med et elegant og sterkt skjøtesystem (anodisert aluminium). Dette er fra den Japanske restauranten Hanami på Tjuvholmen.


Fleksible glasstak til terrassen gir mange muligheter.

I samarbeid med vår leverandør Weinor, har vi tenkt på det meste . Komplett med festeskruer og monteringsanvisning. I denne artikkelen tar vi for oss kombinasjonen glass og plexiglass. Jeg har lett nettet rundt etter hvordan en egentlig får tak i riktig lim til .

Terrassetak gjør at du kan sitte tørt under tak uansett vær. De er laget i aluminium, har klart glass i taket og er i fargen grå. Med glass kan du lage et lett og elegant tak over terrassen. Utgangspunktet er det klassiske og tidkrevende håndverket - men vil du slippe litt lettere unna, . Med glass kan du lage et lett og elegant tak over terrassen Her lager vi et glasstak som blir båret av en fantasifull trekonstruksjon.


MATERIALER PROFILER, Ubehandlet aluminium. Vi har levert og montert baldakin-tak over inngangsparti. Baldakinen er av type light line og er produsert i aluminium og akryl (plexi glass). Glass blir helt klart finest, da det ikke ser ut som du har tak.


Vet det har kommet noe form for pleksiglass med profiler osv. Pleksiglass, er en av syntetisk materiale som gir den moderne .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.