mandag 28. september 2020

Overbygg dør

Overbygg Entré ubehandlet tre for utendørs bruk. Huset ditt blir mer innbydende hvis du lager et tak over ytterdøren. Her viser vi hvordan du setter det fast, så vind og snø ikke ødelegger det! Noen som har erfaring med glasstak over inngangsparti?


Vi har kjøpt et hus der det ikke er tak over inngangsparti.

På lang sikt er planen å få bygd en yttergang der inngangspartiet har overbygg. Foreløpig må vi se på alternative løsninger. Har sett på denne løsningen. Utfordringen her er at det er lavt under . Stilrent entrétak i slitesterk, UV-beskyttet polykarbonatplast.


Plasten er mørktonet for å håndtere smuss og sollys bedre. Moderne tak over inngangsdør. Sterke matrialer: takplate i polykarbonat, galvaniserte,lakkerte bæreknekte og renne i eloksert aluminium.

Kan bygges sammen til ønsket bredde. Kombiner forkellige bredder: . Takplate av buet pleksiglass. Tilbygg som er unntatt søknadsplikten er for eksempel veranda, terrasse og lignende, åpent overbygget inngangsparti eller ved- og sykkelbod.


Du finner mer informasjon om Tilbygg til Bolig i dette informasjonsarket fra Norsk Kommunalteknisk Forening. De nye reglene gjør at du raskere kan gå . Det samme gjelder for takrenner som eventuelt er påmontert. Har du en eldre dør kan det lønne seg å skifte til en ny ytterdør , slik at du får et helhetlig utseende. Hos Byggmax finner du det perfekte entrétak over din ytterdør ! Du kan selv feste entrétak du finner hos oss. Takene er utført i beste kvalitet og vi tilbyr deg disse til.


Har ikke skruer til, må kjøpes separat. Du må også ha skruer til feste i vegg. Glasstak på overbygg Glasstak på terrassen med slanke aluminium profiler, er flott og luftig. Eksklusivt terrasse bygg, aluminium og glass.


Frittstående overbygg x meter,terrassetak i aluminium og polykarbonat. Terrasse bygning i aluminium, med glassvegger og dører.

Torvtaket skal føres videre bortover husveggen, for at jeg skal få et overbygg over kjellerinngangen. Bilderesultat for overbygg dør med murvegg. Jeg fulgte et tråkk mellom bygningene, egentlig mer en fure enn en sti, kom fram til et forholdsvis nytt overbygg med søyler som skjermet en dør inn til det laveste huset.


Dette var ikke noen ringeklokkebygning. Isolere murvegg, sette opp lettvegg, sette inn dør i vegg og overbygg ingangsparti. Ingen dørhammer heller.


Skulle gjerne hatt et anbud på flere ulike arbeidsoppgaver knyttet til tillaging av kjellerleilighet. Harmonie Kine ytterdør hvit.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.