onsdag 2. september 2020

Murhus pris

Er helt i starfasen på vårt husprosjekt og lurer på om noen her inne kan hjelpe oss med hvor . Har vi rett forhold til pris og kvalitet på vår viktigste investering? Våre priser refererer til nøkkelferdig hus levert av Nøkkelhus AS eller nøkkelferdig elementhytte levert av Skarhus produksjon AS.

Enten finner kunden et murhus som passer egen tomt, eller de kontakter. Og hvorfor er det oftest murhus inne i byene mens det er trehus litt utenfor? Tar vi et standard ferdighus i tre, vil teglhuset ligge ca høyere i pris.


Selv har jeg ofte set skader i forbindelse med ukorrekt fundering av murhus.

Men på arkitekttegnet hus kan man nesten samligne prisen. Få prisen på ditt hus eller hytte her og nå. Satser man på murhus, skal dette gi fordeler som uten tvil kan bety mye for en.


Du kan beholde nesten samme tilbudet, til mye lavere pris.

Og hvis du har hengt i stigen og vasket og malt en trehusfasade et par ganger, lærer du deg å sette pris på vedlikeholdsfrie hus. Til sammenligning må murhus males hvert 20. Tradisjonelt har prisen vært et sterkt argument for å velge tre. Er det ikke et kjent faktum at trehus brenner oftere enn murhus? Tenker du på inneklima eller kanskje er du opptatt av å være miljøvennlig?


Det kan være forskjell mellom prisen i prislistene og endelig pris på hele prosjektet. Men alt spesifiseres i kontrakten/leveransebeskrivelse, . Får kvadratmeterpris mange bare kan drømme om. Huse med god isolering og som mere end opfylder dagens bygningsreglementer. Huse med god indretning, til gode priser. Har trekt ut kjøkken,tre soverom og et bad fra prisen.


Så tilsammen med tomt og grunnarbeid mm så ligger vi på mill. KONOMI: - Skal man sammenligne pris, må en også sammenligne kvalitet, og da er et murhus ikke dyrere enn et trehus, snarere tvert i mot, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.