mandag 28. september 2020

Motor til elsykkel

Ved å bygge om vår egen sykkel til elsykkel, sparte vi tusenvis av kroner. Med motor i forhjulet, blir sykkelen også tyngre både å vippe opp på . Elsykler finnes i mange varianter og prisklasser, og består som regel av en mer eller mindre normal sykkel pluss motor, batteri og betjening.

Med dette settet på 1000w 48volt kan du bygge . Vi leverer ombyggingssett/elsykkelkit for konvertering til elsykkel. Ombyggingssett/elsykkel kit med krankmotor. Du kan selv enkelt skape om din gamle sykkel til en elsykkel.

Med et ombyggingssett/elsykkel kit kan du enkelt konvertere din vanlige. Motor : 36V/250W 8FUN middle drive/krankmotor. Bosch eBike Systems er markedsleder i Europa på drivsystem og motor til elsykkel.


Komponenter ePowered by Bosch er drivkraften bak mer enn ledende . Hvis motoren er plassert i kranken vil dette gi en stabil sykkel med lavt tyngdepunkt. Hei, tenkte å bygge om en gammel MTB til elsykkel for pendling med barnehenger. Vil ha motor+batteri til rundt 6kg, sykkel totalt på 15-16kg. Vårt viktigste tips er å prøve elsykkelen uten motoren på, men med batteriet montert.


En elsykkel-motor kan maks være 2W i følge norsk lovverket.

Det vanligste eksempelet av elsykkel-kit som selges er sett der du enten monterer motor på ditt eksisterende forhjul eller sett der du kjøper et . Motor 2watt volt av 8-Fun type (den beste motoren av belgisk design). Dette settet er beregnet for å fylle EU krav for el-sykkel CE EN15194. Det europeiske regelverket sier at motorene på elsykler ikke skal ha mer enn 250W effekt.


Du kan gjerne sette på kraftigere motorer, men da . Bafang Fun krankmotor til el sykkel 48v 750w. Bafang Fun el motorer til sykkel er kjent for høy kvalitet og styrke. Vi fører komplette originale Bafangmotorkit . Vi begynte med å utvikle og gjøre el-sykkel motorer og takket være vår omfattende erfaring og vårt utviklingsteam på over ingeniører vi nå gjøre andre . Dette er foreløpig en info side som omhandler el-sykkel motorer. Vi blir aldri lei av å skrive om Load – verdens beste elsykkel som vi kaller den.


Load II som har blitt oppgradert til Bosch Performance motor, flere farger, . I henhold til standarden er det nemlig lovlig å produsere elsykler med motorer som i kortere perioder leverer langt mer enn 2watt, . Premiere og nylansering av el-sykkel fra EcoRide med krank-motor fra Shimano STEPS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.