mandag 14. september 2020

Lærling hordaland

Som lærebedrift er du med på å sikre rekrutteringa av fagarbeidarar i fylket. Det er i dag meir enn 17lærebedrifter i Hordaland – og det blir stadig fleire. For å bli lærling må du teikne ein lærekontrakt med ei godkjend lærebedrift.

Lærekontrakten må godkjennast av fagopplæringskontoret. Informasjon fra Hordaland fylkeskommune om. Som lærling avslutter du utdanningen med en prøve, og får svennebrev eller fagbrev. Bergen kommune er den største arbeidsgiveren i Hordaland med rundt .

BERGEN SPORTS MEDICINE , (Norge/Hordaland/Bergen). Vi søker lærling i hestefaget eller tilbyr praksisplass i stall. Jens Martin Svennes er den aller fyrste og einaste lærlingen i byggdriftarfaget i Hordaland fylke. På landsbasis er det berre registrert byggdriftarlærlingar, . Opplæringskontoret har ansvaret for at lærlingen får skikkelig opplæring i forhold til.


Ledige Lærling jobber i Hordaland på Indeed.

Lærling Industrimekaniker - industrimekaniker, industrirørlegger, læreplass, lærling, lærlinger, motormekaniker, platearbeider, teknologifag - Finn firmaer, . Lærling - lærling, kompetanseutvikling, energi, industri, miljø, transport, avfall, betong, farlig avfall, miljøstasjon - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Statoil er en av Norges største lærebedrifter med for tiden ca 2lærlingplasser i selskapet. Vi kan gi deg fagopplæring av høy standard og store utfordringer i . Kokkfaget er et internasjonalt fag som er i stadig forandring gjennom tilførsel av nye råvarer og nye impulser fra hele verden. Lærlinger Hordaland Relacom er en godkjent lærebedrift og vi har lang erfaring med lærlinger. Byggopp Hordaland er opplæringskontoret for bygg- og anleggsteknikk fagene i. Seier i betongfag til lærling fra Stoltz Entreprenør.


Det har aldri vært bygget mer i Hordaland noen gang. Blir du lærling i BYGGOPP er du sikret den opplæringen du har krav på, slik at du vil være mest mulig . Stadig flere bedrifter innen bygg og anlegg ønsker lærlinger velkommen på byggeplassene. Voss er kommunen der du aldri kjeder deg!


Her er det spennende aktiviteter og fantastisk natur som gjelder. Det er stort behov for flere lærlinger på Vestlandet; Innen 20skal Hordaland ha flere læreplasser; Lærlingetilskuddet må økes på linje med en vanlig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.