onsdag 9. september 2020

Kundeklubb jernia

Bli med i Jernias kundeklubb for eksklusive medlemstilbud. Opprett konto og bli medlem av Jernias kundeklubb. For medlemspriser, rask utsjekk, ordrehistorikk, oppretting av ønskelister og mulighet til å lagre din favoritt . Vår kundeklubb passer for deg som er enig i påstanden om at Hjemmet er hjertet i livet.


I Jernia tar vi nemlig dette alvorlig, og har som . Ved å fylle inn skjemaet nedenfor, blir du medlem av vår kundeklubb. Du er også med i trekningen om en kjøkkenmaskin og tilbehør til .

Easily share your publications and get them in front of Issuu's millions of monthly readers. Title: Jernias kundeklubb, Author: Jernia Norge, . Meld deg inn i vår kundeklubb MITT HJEM helt gratis, og uten noen form for binding. Kun fordeler for deg som kunde, både hos Jernias nettbutikk og hele.


Det er helt gratis å være medlem i kundeklubben. Forutsetning for å være med i konkurransen er at du melder deg inn i kundeklubben til Jernia. Hilde Monica Bekkemellem, Leder kundeambassadører, Jernia.


Kundeklubben er et stort fokusområde i hele Jernia, men strukturen innad i Jernia er i endring, . Meld deg inn nå – bli invitert på VIP-kveld! Som medlem vil du også et par ganger hver måned motta en tekstmelding som gir deg eksklusiv godbit fra Magneten . Bli medlem i Jernia sin medlemsklubb og du kan vinne et gavekort på 10kroner. Som medlem i Triaden sin kundeklubb mottar du eksklusive tilbud på sms og e-post. Title: Jernias kundeklubb, Author: Jernia Norge,. Jernia har lidenskap for hjemmet, fordi vi mener den beste tiden er den du.


Siste rabattkoder og tilbud for januar 20hos Jernia. Herkules sin kundeklubb er en klubb hvor vi blant annet sender ut meldinger om:. Nesten uansett hvilken butikk du går inn, i vil du ved kassen får spørsmålet; ”Er du medlem av kundeklubben vår? Plantasjen, Vita, Jernia, G-sport, XXL, . Det er en klubb hvor du får informasjon om nyåpninger, aktiviteter og andre nyheter i tillegg til spesialtilbud til våre medlemmer.


Jernia er en faghandelskjede med lidenskap for hjemmet. Jernia skal være førstevalget for det du trenger til kjøkken, hjem, hus og hage. Jernia tilbyr et stort utvalg av kvalitetsvarer til konkurransedyktige priser. Det er en klubb hvor du får informasjon om nyåpninger, aktiviteter og andre nyheter i tillegg til spesialtilbud til våre .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.