fredag 25. september 2020

Kronotex gulv

Stiller du høye krav til estetikk, kvalitet og slitestyrke, skal du velge Mammut. Mammut er det ypperste innen laminatgulv. Gulvet har en fantastiske overflater og høy motstand mot slitasje.


Dekorene er elegante med en herskapelig karakter og et utseende som gir følelsen av naturlig tregulv. I gårsdagens episode (2. november) av Sinnasnekker´n på TV Norge leverte vi vegger og tak fra Smartpanel og gulv fra Kronotex ! Det beste - og enda litt til.

MAMMUT plus serien fra Kronotex er basert på førsteklasses egenskaper, med . Dette gulvet er like edelt og naturlig som tre. Det er perfeksjon i seg selv, utstråler varme og komfort, og er like behagelig å gå på som heltre. Med sin fantastiske overflate . Exquisit Plus er gulvet med ekstra brede bord. Der ligger det flytende oppå mm Rockwool. Får relativt ofte juling med stoler og ting som faller i dørken.


Ingen hakk eller merker enda. I tilegg ligger det ikke riktig med tanke på avstand mellom skjøter, de er for nære hverandre.

SEK det samme som en del av byggmax gulvene , . Forbrukere i over land gleder seg over det unike klikksystemet og designet. Alle våre produkter er laget av fornybare og naturlige råvarer. Egenskapene i et Kronotex.


Kronotex laminatgulv er styrke og design på samme ti lette å holde rene og vedlikeholde. Kronotex nyheter er her og nå lanserer vi hele nye laminatgulv. Kolleksjonen er tilpasset det skandinaviske markedet.


Kjennetegnene er rustikke, innfargede og grove furdekorer, nedslipt tre og tydelige fuger, stilrene, lyse og grå gulv. Gulvene er meget naturtro noe som gjør det ekstremt vanskelig å skille Kronotex. Laminat er det perfekte gulvet for aktive barn og voksne.


Det er svært slitesterkt, og har en sterk overflate som sjelden får riper. Materialet har enorme muligheter med utseende og finish. Alle laminatgulv fra Kronotex består av minst fire stabile lag som sørger for den . GExpress clicksystemet gjør gulvet enkelt å legge og er designet for å motstå stor belastning. Fantastiske overflater med høy motstand mot påkjenninger.


Kronotex gulv gjør forskjellen, ikke bare når det er snakk om kvalitet, men også når det kommer til varighet, design og enkel installasjon. Bra, da er du på rett plass med Kronotex. Når alt kommer til alt, valget av et spesielt gulv er et uttrykk for hvordan du vil ha det! Om du trenger et slitesterkt gulv, eller .

Audar Dørum, markedssjef i gulvleverandøren RBI som står bak Kronotex , er enig. Det som har vært moro de siste årene er at det har kommet avansert design som skiller seg vesentlig fra standardproduktet. Vi ser rustikke dekorer, vintage look, laminat med uttrykk som brukte vinkasser, og barnegulv .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.