mandag 28. september 2020

Koselig soverom

Opprydding på soverommet ? Her er enkle soveromstips! Myke tekstiler og lune farger skaper rammene for at soverommet blir en fristende hule å krype inn i. Vi vil legge oss i sengen som Maja Olsrud har redd opp på soverommet sitt! Heidi Trondsenhar en røff og kul sengegavl og kombinerer med lune tekstiler og fine plakater.


Hotellene har hatt et bevisst forhold til dette med å kombinere soverom med oppholdsrom i mange år, og har blitt veldig gode på det.

Derfor er det ikke unaturlig at vi henter inspirasjon fra hotellrommene når vi skal innrede soverom i hjemmet, sier Ramsøskar, som selv har innredet en rekke hoteller i tillegg til private hjem. Har du lyst til å gjøre det koseligere på soverommet ? Ta en titt på dette rustikke, tradisjonelle rommet preget av naturmaterialer, komfort og harmoni. Om soverommet ditt bare trenger noen små eller store endringer, vil tipsene om innredning nedenfor kunne gi deg masse inspirasjon til innredningen av soverommet ditt. I denne tredelte bloggserien skal vi først vise deg hvordan du kan innrede soverommet koselig , deretter vil vi fokusere på en romantisk . Og ikke minst måten vi behandler oss selv. Derfor bør soverommet være både koselig og sensuelt.


Her kan vi manifestere det kjærlighetsforholdet vi ønsker å ha. Bring inn romantikken i soverommet og du bringer romantikk i forholdet.

Vi har akkurat bygget nytt hus og deler vår inspirasjon til soverommet! Soverom inspirasjon – tips. Julestemning på soverommet.


Med en lun og koselig atmosfære på soverommet får man en god start på dagen. Nå står julen snart for døren, så hva med å sette stemningen på soverommet allerede nå? Et soverom kan bli riktig så fint selv om du ikke har stort budsjett. På soverommet til studenten Julie Wittrup Pladsberg er det meste av møbler og interiør laget av henne selv.


I skråtaket er det festet en hyssing på kryss og tvers mellom flere spikere der Julie henger opp koselige bilder. Koselig soverom med eget bad i en nytt enebolig. Free parking on premises. Boligtype: Rekkehus, Eierleilighet.


Felleskostnader: Kr 55-. Splitter ny leilighet, pent innredet, soverom og bad. Begge soverom med dobbeltsenger. Kjøkkenet er fullt utstyrt med ovn, oppvaskmaskin, drikkevann i kranen og gode arbeidsflater. Tilgang til vaskemaskin, TV og Wi-Fi.


Stor terrasse utenfor stuen med en spisegruppe med . Mara Villa: Stor flott villa beliggende i naturskjønne omgivelser i et rolig område i Pollensa. Villaen er ca 3mog består av stue med utgang til terrasse, kjøkken med bl.

Det er også soverom og bad i huset. Villa Nadal er en herlig enetasjes tradisjonell villa i mallorkansk stil. Den ligger fint til, og ikke langt fra strendene i Puerto Pollensa og mindre enn minutters kjøring til den sjarmerende gamlebyen i Pollensa.


Der finner man overflod av restauranter og kafeer. Villaen består av en romslig stue med spiseplass, komfortable .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.