tirsdag 8. september 2020

Kompakt dør

En kompakt dør er fylt med rørspon, noe som gjør den til en tung og solid dør og et godt budsjettalternativ til våre massive dører. Kompaktdørene leveres både . Sammen med karm med pakning gir en kompaktdør . Skal kjøpe innerdører til to hus, og skal selv bo i det ene. Så lurer jeg fælt på om jeg bør velge lettdører eller kompaktdører?


Uansett om du ønsker deg en moderne innerdør, tradisjonell formpresset dør , skyvedør, innerdør med glass eller med ulike funksjonskrav - i sortimentet finnes.

Massivdører er de massive dører som hører til vårt prosjektsortiment. Det er dører som hovedsakelig brukes til offentlige bygg , skoler, sykehjem og lignende. Kan også fås i klassisk hvit).


Formpresset dør med stort glass rute, eks karm. En formstabil kvalitetsdør med støyreduserende egenskaper. En tung, solid og støydempende dør, og et rimelig alternativ til massive fyllingsdører.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Sett farge på tilværelsen – velg farge på din dør !

Høyde og bredde på innvendige dørblad er oppgitt inkl. X2KPGKOMPAKT , GLASS FORMPRESSET KOMPAKT. Ask kompakt innerdør har en kjerne av rørspon, med samme ansikt som vanlig standard formpresset.


Døren har en vesentlig bedre lydreduksjon og en vesentlig. Skyvedør karm hvit 96X2- Pocket. Tilgjengelig i butikker. Dørene brukes ofte hvor man ønsker en go men prisgunstig dør. Massive dører har et stabilt og massivt ramtre.


Vi tar forbehold om endring av tekniske løsninger. Brukes i leiligheter, bolig, kontorer og andre steder. Find din nye massive dør hos ByggeBilligt.


Vi har et stort udvalg af massive og compact døre til indvendig brug. På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom byggevarehusene. De har også en høyere kvalitet og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.