fredag 4. september 2020

Kjøkken og stue i ett

Etter at stuen og kjøkkenet ble slått sammen til ett rom ble det ryddigere og mer fellesskap hjemme hos familien. Slik ble prosjektet med å lage . Smarte løsninger må til for at kjøkken og spiseplass skal fungerer i et åpent allrom. Dropp overskapene for å gi mer stue -følelse i kjøkkent.


Den svarte keramiske koketoppen går nesten i ett med den svarte granitten og gir . Jeg har kjøkken og stue hver for seg, og synes egentlig det er.

Akkurat nå har vi stue , spisestue og kjøkken i ett , men i egne soner. Nå har vi separat tv- stue. Mange ønsker seg en åpen kjøkkenløsning , og særlig på hytta er det. Kjøkkenet var trangt og mørkt, og atskilt fra stuen - som også var trang og mørk. Ved å slå sammen kjøkkenet og stuen til ett stort rom fikk . Leilighetene er blitt mindre, og for å spare areal er kjøkkenet plassert i stuen.


Med kjøkkenet i stuen og små soverom har man plutselig bare ett. Få oversikt over alle produktene som ble brukt til å lage kombinasjonen av stue og kjøkken. Så da går veggen ne veggen mellom stue , gang og kjøkken.

Vi står igjen med et stort areal, klart for nye eventyr. Det er bare pipen som står . Ingvild og Kristoffer ønsket seg stue og kjøkken i ett. Sjekk før- og etterbildene! Herlige hjeTaugbøls modernistiske hus på Ullern har et velinnredet kjøkken.


Kjøkken og allrom går i ett , de fleste liker jo å være sammen. Kanskje sitter man igjen med ett stort fellesrom, og det blir folk ofte skuffet. PEN KJØKKENLØSNING : Stuen er gjerne en avslappende sone, . Her er to trendy og funksjonelle kjøkkenstiler med gode ideer som er både enkle og rimelige å gjennomføre. Lionsklubber fra Hordaland og Rogaland har samlet inn klær, penger og andre gaver til familier fra trange kår i Litauen. For et lite kjøkken er det en stor oppgave å ha nok plass til oppbevaring, matlaging og måltider.


Ei pepperkakestue med sofa, bord og gulvteppe i IKEA-stil. En leilighet med ett soverom blir en komfortabel bolig for en familie. De eldste stuene i middelalderen hadde enten bare ett rom eller treromsplan. Hva er viktig å tenke på ved valg av gulv på kjøkkenet ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.