onsdag 26. august 2020

Vedlikeholdsplan bygg

BFEE) om å lage en vedlikeholdsplan for alle bygg som forvaltes, driftes og. I denne vedlikeholdsplanen er det laget et tydelig skille mellom tiltak og kostnader. Dette bladet beskriver tilstandsanalyse brukt som grunnlag for å planlegge regelmessig vedlikehold av bygninger.


Bladet viser i første rekke prinsipper for . Teknisk enhet, eiendomsforvaltningen i Gausdal kommune har fått i oppdrag fra kommunestyre og rådmann om å lage en vedlikeholdsplan for alle bygg som . Vedlikeholdsplanen er bygget opp omkring en database over . Tilstandsanalyse er en teknisk metode for å kartlegge feil og mangler ved bygningsdeler, et bygg eller.

Vedlikeholdsplanen er ett vedlegg til Teknisk Plan og skal således rullere i takt med. Langsiktig planlegging av drift og vedlikehald gjev bygget eller anlegget lengre levetid og føreseielege vedlikehaldskostnader. Transportetatenes forslag til ny Nasjonal transportplan preges av et svært begrenset økonomisk handlingsrom, mener NHO-direktør Petter H. VEDLEGG – KS SAK 45/– VEDLIKEHOLDSPLAN KOMMUNALE BYGG. Revisor vurderer imidlertid at Vedlikeholdsplanen for kommunale bygg 2008 . Det fordeler seg på offentlige bygninger og boliger/leiligheter. Detaljert vedlikeholdsplan for de enkelte bygg utarbeides etter at budsjettet i . Vedlikeholdsplan Bygg Offentlige bygg Orkanger ungdomsskole Skifte vinduer i gymsal Skifte ca.


Vedlikeholdsplan for kommunale bygg Innholdsfortegnelse Innledning. Drift- og vedlikeholdsplaner kommunale bygg. I tillegg til ovennevnte utarbeides det årlig et en kortsiktig plan i form av et årshjul for. Temaplanen for vedlikehold av kommunale bygg er det overordnede styringsdokumentet for disponering og prioriteringer av vedlikeholds- og . Vedlikeholdsplan for kommunale bygg tas til orientering.


Avdeling bygg eiendom i tekniske tjenester har ansvar for forvaltning, drift og vedlikehold. Fagstoff: Vedlikeholdsplanen skal sørge for at nødvendig vedlikehold skjer regelmessig, og at noen er ansvarlig for vedlikeholdet, slik at det . Kommunestyret har blant annet bedt om at vedlikeholdsplan sammen. Sum kostnad for hvert bygg har tatt utgangspunkt i vedlikeholdsplan. Bystyret skal ta stilling til vedlikeholdsplan for kommunale bygg.


Planen viser store etterslep innen vedlikehold av kommunale bygg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.