mandag 3. august 2020

Varme og sanitær

Kontaktinformasjon for Varme Sanitær AS Hønefoss, telefonnummer, adresse, se informasjonen om firmaer. Vi utfører alle typer rørleggertjenester, og er også totalleverandør av komplette bad og våtrom. La oss hjelpe deg med installasjon av varmepumper, gulvvarme, .

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Sanitær - Varme AS er en rørleggerbedrift med annsatte som tilbyr rørleggertjenester til private og bedrifter i Akershus og Oslo. Rørpartner Varme Sanitær AS har ansatte og kan tilby alt av rørleggerarbeider i Stor Oslo og Akershus. Velkommen til Comfort Strømsø Jensen Varme Sanitær AS. Her er rørlegger'n som gir deg profesjonelle råd.


Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite . Ansvarsrett - Direktoratet for byggkvalitet; sort Mestermerket; Rød og sort NRL Godkjent Rørlegger; Brannalarmforetak godkjent etter 2007-regelverket. Ta kontakt enten du lurer på noe har et lite problem eller en stor utfordring til oss. Bagn Varme og Sanitær AS er en rørlegger i Bagn i Valdres. Varmepumper, innredninger til ba hytteprodukter m. Vi leverer varmepumper, oljebrennere, oljetanker, fyrkjeler, gassbrennere, solenergi, service- og rørleggertjenester i Oppland og Hedmark. Vi leverer oppvarming i form av; varmepumper, oljebrennere, oljetanker, fyrkjeler og-/gassbrennere og solenergi.


Vi er en bedrift som er totalleverandør av energiløsninger, alt fra villa til industri og landbruk. Vi har kunder primært i Hedmark og Oppland. Caverion leverer løsninger for oppvarming, avløps- og vannanlegg for alle typer bygg og industri, prosjekt og service. Rehabilitering med komplette løsninger for bad og våtrom.


Vannmålere, trykk reduksjonsventiler, og vannfiltre. Det gjøres oppmerksom på at alle rabatter gis til enhver tid gjeldende prisliste. OK Varme Sanitær er blei etablert våren 2009.


Innehaver, Olav Kant, har over års erfaring fra alle typer rørlegging. Velkommen til Hallingdal Varme Sanitær AS Hallingdal Varme Sanitær AS har virksomhetsomåde innenfor det meste innen vann, varme og sanitær.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.