tirsdag 25. august 2020

Sykkelstativ

Understell av firkantprofil og sykkelstativ av rundjern. Kan skrus fast, også på vegg (skruer og plugger medfølger). Solid sykkelstativ med plass til fire sykler. Laget i galvanisert stål.


På utkikk etter et sykkelstativ til bil?

Thule er verdensledende på sikre sykkelstativer for tak, hengerfeste eller bakluke. Vi har praktiske sykkelstativ og robuste sykkelgarasjer for bedrifter, institusjoner og borettslag. Se utvalget og bestill enkelt i nettbutikken. Vi har et stort utvalg av sykkelstativ til bil fra kjente varemerker i ulike prisklasser.


Vi tilbyr dagers prisløfte og 1dagers åpent kjøp! SINUS er et robust og plassøkonomisk sykkelstativ for eller sykler. Enkel montering og velprøvd funksjonalitet gjør SINUS til et populærtsykkelstativ.


Sykkelstativ med plass for 4-sykler.

Stål eller rustfritt stål. Klassisk (hvert stativ har plass til sykler) sve. Der annenhver plass er høy og lav. Fordelen er flere sykler på mindre plass. Her finner du sykkelstativ til drag, sykkelstativ , tilbehør til sykkelstativ , utstyr og lastesikring til bobilgarasjen og stiger til takstativ og akover.


Alt av sykkelstativ og. Enhver sykkeltur starter og ender med en parkert sykkel, la derfor våre godt utformede sykkelstativer ta hånd om syklene så de står sikkert og . Trenger du nytt sykkelstativ så har vi utvalget. Vi fører sykkelstativ fra Thule. Rask levering og sikker handel. Det er alltid lurt å ha et praktisk og sikkert sted å parkere syklene etter turen.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. De festes på tilhengerfestet, så du trenger ikke grunnstativ. Hos MAXO finner du praktiske sykkelstativer , sykkelheis og sykkeloppheng. Kjøp på nett eller i butikk.


Systemet fra Holland har mottatt attesten FietsParKeur certificate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.