fredag 21. august 2020

Strandmon ørelappstol

Stolen er så og si ubrukt, som ny. STRANDMON Ørelappstol , Nordvalla mørk grå 1. De ble kjøpt i fjor, men kun såvidt brukt i noen . Bor langt unna ikea og sitt å skal bestille noe på nett. Ser på de ørelappstolene , de var billige og fine, eller, ja sp fint som forventet til den prisen .

Lite bruksslitasje ettersom den for det meste har stått til pynt og ingen . Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Den er supergod å sitte i, har også puff til :) Den kommer i flere farger,kanskje gul eller . BESTÅ TV-benk med skuffer IKEA Skuffen og dørene lukkes stille og mykt takket være den myktlukkende funksjonen. Var litt usikker på å ha den i hele stua, men angrer ikke på det!


Strandmon ørelappstol fra Ikea. Vi hadde litt flaks da vi var på ikea i vår. Varen er tilgjengelig i flere ulike trekk.

Selger stk ørelappstoler med fotskammel, lite brukt. Dette er en stol som er . Bestill gratis stoffprøve, så du hjemme kan finne dét riktige stoffet til din IKEA sofa. Få en helt ny sofa eller lenestol ved å trekke om ditt gamle IKEA møbel. Jag får en mängd frågor kring vår färgsättning här hemma och den optimala griege tonen. Skinn Gotlandsfår fra Ebbes Butik.


Vegghengt lyslykt fra Bloomingville. Tapet EDITH fra Sandberg. Det er første gang jeg har prøvd meg på å trekke om en stol , men jeg må si det gikk over all forventning.


Det var ikke så vanskelig som jeg . Ramme, ikke-utskiftbart deksel. Rengjør med møbeltrekk shampoo. Tåler ikke klorbleking. Denne hadde gjort seg i ved peisen i stuen . Ikke nok med det, men når vi så at .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.