onsdag 26. august 2020

Skipselektriker

Som skipselektriker er du spesialist på elektriske instrumenter på skip. Du kan arbeide både på skip, borefartøy eller i skipsrelatert industri. Reparere og justere alt teknologisk utstyr om bord.

Hvilke personlige egenskaper trenger en skipselektriker? Alt om Skipselektriker og relaterte studier, skoler og utdanninger som leder til jobb som Skipselektriker. Elektro og svakstrøm er nervetrådene i den teknologiske utviklingen. Fra mobiltelefoner til verdensomspennende nettverk av servere; uten strøm . Personer som har fagbrev som elektriker må ha følgende i tillegg for å jobbe som skipselektriker om bord på norske skip: Bestått eksamen i maritim modul og . Skipselektriker eller Skipselektriker offiser om bord.


En skipselektriker er en elektriker med spesiell kompetanse på elektriske anlegg på. Gruppe L) kan du ta kurs for å løse sertifikat som skipselektriker: . Som skipselektriker er du elektrofagarbeider, og skipets spesialist på elektriske instrumenter.

Som skipselektriker lærling vil du arbeide med å sette sammen, justere og reparere elektriske motorer og maskiner, generatorer, girveksler, . Skipselektriker - skipselektriker, belysning, elektroinstallasjon, skipselektro, elinstallasjon, elektroinstallasjoner - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Maritim service ved Argon Elektro AS består i dag av mann. Du kan arbeide både på skip, borefartøy eller annen skipsrelatert industri. Vil du jobbe med en av Norges sterkeste merkevarer? Vi søker elektrikere og kan tilby spennende og utfordrende . Som skipselektriker skal du kunne sette sammen, justere og reparere forskjellige elektriske motorer og generatorer.


Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Elektro Bodø AS har lang erfaring og dyktige fagfolk innen alle typer elektroinstallasjoner på skip og offshoreinstallasjoner. Vi prosjekterer, installerer og leverer .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.