fredag 21. august 2020

Pipe r spesialisten

Høy faglig kompetanse innen faget gjør oss til en sann pipespesialist. Spesialisten AS har lang erfaring innen rehabilitering av pipe, samt montering av nye piper. Vi er meget gode på både pris og service, og har lang erfaring innen bransjen. Jonny Bøe Daglig leder.


For mer informasjon om våre tjenester, produkter eller annet, ta kontakt via e-post eller telefon.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Every month we have millions of visitors on Kompass, looking for companies like yours. Møre og Romsdal Pipe R. Register your company on Kompass and build your FREE company profile to attract those visitors. Vi rehabiliterer alle type piper.


Leverandør av nye piper , isolerte stålpiper og leca. Ovnsmontering med godkjent dokumentasjon. Regnskapstall for PIPE R.

I dagens utgåve av Driva kan vi lese om Bøfjord-firmaet Pipe R. Har du ikkje tilgang til papirutgåva av avisa kan du kjøpe tilgang til den elektroniske utgåva på Driva sin nettstad. Ta også ein titt på firmaet sin eigen. Hjemmeside: Gå til hjemmeside. Epost: Benytt kontaktskjema under.


Besøksadresse: Bøfjorden. Postadresse: Bøfjorden. Vi kan stålpipe , ildsteder, skorstein og skorsteinsrehabilitering. Vi har mange års erfaring, og rehabiliterer pr dags dato ca 1skorsteiner i året.


Vi utfører oppdrag i hele Oslo, Akershus, Østfold og . Mangler: r Oversikt over firma som rehabiliterer - TBRT. ALFA PIPE MØRE- ROLF ARNE DAHL. ALPHAPIPE OG MURERSERVICE DA. Skraller, piper og tilbehør.


DANIEL LOSSIUS - REHABILITERING SKORSTEIN - FERDIGATTEST GNR 1BNR Daniel Lossius. Utgående, FORELØPIG SVAR - REHBILITERING SKORSTEIN, GNR 1BNR Pipe R. ToppTools - Vi er spesialister på skjære- og gjengeverktøy men har et rikt utvalg av øvrig verktøy får måling og innfesting samt håndverktøy.

Da passer det langt bedre å kjøpe grill og pipe separat. Hos Grillhyttespesialisten finner du et stort utvalg av griller og piper i forskjellige prisklasser og kvaliteter. Hver grill har særegen utforming og byr på forskjellige praktiske løsninger med hensyn til matlaging på grillen.


Vi har god erfaring med rehabilitering av piper og ildsteder. Vi gjør vårt beste for å videreføre bedriftens service og oppfølging slik det har blitt gjort i alle år. Det er viktig for oss at du får god og personlig .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.