tirsdag 4. august 2020

Installatørprøven

Elektroinstallatørprøve for faglig ansvarlig i elektroentreprenør- og elektroinstallatør bedrifter. Den som har det faglige ansvaret for arbeid knyttet til elektriske. Store endringer i installatørprøven.


Den første elektroinstallatørprøven basert på de nye retningslinjene blir gjennomført 26. Hva skal til for å kunne ta installatørprøven med fagbrev og teknisk fagskole innen automatisering? Ser at elektroinstallatør industri ikke .

Nye kvalifikasjonskrav installatørprøven innlegg 10. Kvalifikasjonskrav installatørprøven , relevant praksis innlegg 18. Installatørprøve innlegg 9. En test før den kvalifiserende installatørprøven. De fleste av disse spørsmålene kommer fra tidligere gitte spørsmål i den kvalifiserende prøven . Dette er et forum for alle som skal opp til prøven. Man trenger ikke å ha deltatt på kurs i regi for å bli.


Tøft møte med ny installatørprøve.

Kursarrangør: Trainor AS. Vi kjører det rimligste dagers kurset over hele landet, vi gir deg prisgaranti. Clarion Hotel Admiral, Bergen, Hordalan no INSTALLATØRPRØVEN - El-Consult AS elconsult. Dette kurset trenger du for å bestå prøven. På kurset får du en grundig gjennomgang av teori og praksis i forberedelsene til prøven.


De siste fire årene har over halvparten i snitt strøket på installatørprøven. DSB betoner det positive, og hevder at det derfor ikke finnes . Målet er å forberede deg best mulig på installatørprøven slik at du har et godt faglig fundament for å bestå prøven. Etter gjennomført kurs skal . Er ferdig med teknisk, og har fylt kravene for å kunne ta installatør.


Jeg har planer om å ta elektro installatørprøven i år. Skal du ta installatørprøven ? Er det noen her som nylig har tatt prøven og kan komme med noen stalltips?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.