tirsdag 4. august 2020

Inspo til soverom

Her har vi samlet et utvalg av noen av de fineste soverommene vi har. Meld deg på vårt nyhetsbrev for litt ekstra inspirasjon i hverdagen. Her er vakre og inspirerende soverom fra BoligPluss-leserne! Hvit og lys grå dobbeltseng i et soverom med hvite mursteinsvegger og tregulv.


BLÅTT, MØNSTER OG TEKSTILER: Velur, bomull og lin vil du se mye av på soverommene. Også tyngre stoffer som fløyel er på vei inn i . Aller helst skal rommet være som et hotellrom – et soverom med flere.

Finn og lagre ideer om Små Soverom på Pinterest, verdens idékatalog. Finn og lagre ideer om Soverom på Pinterest, verdens idékatalog. Se mer om Stoler, Husplaner og Gulvplaner. Velg blant svale, varme, maskuline og kontrastfylte farger.


Uansett hva du velger skal interiøret stemme med din personlighet og det uttrykket du . Så hvorfor ikke innrede soverommet som et hotellrom?

GI SOVEROMMET EN MAKEOVER: Interiørbloggeren Inger Beate. Barnerom og soverom - få nyttige rå tips og inspirerende artikler, for eksempel om hvordan du pusser opp barnerommet eller lager sengegavl til soverom. Har du planer om å innrede eller pusse opp et barnerom? Da har vi samlet lekre bilder av forskjellige . Lene blogger om trender, tips og inspirasjon. Da er det bare drømme seg inn i nytt soverom, sette av en helg og brette opp armene.


Men mange andre skal hive seg rundt å pusse opp soverommet. Trenger dere inspirasjon til soverommet, ta en titt hos NIB denne måneden Mange flotte . Taket på soverommet er nok det taket i boligen du ser mest av. Nettbutikk interiør  lizbeth osnes behind the scenes.


Alle vil ha hotell-look på soverommet sitt. Ifølge redesignekspert Signe Schineller er det fullt mulig å forandre soverommet i løpet av en helg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.