onsdag 1. juli 2020

Vindusvask tips

Hagesæther forteller at mange sverger til gamle kjerringråd og tips fra. Ifølge Kurt Gullhav, tidligere verdensmester i vindusvask, bør du likevel . Her er gode tips til vindusvask, også i kuldegrader.

Det er ingen tilgjengelig beskrivelse av dette resultatet på grunn av nettstedets robots. Her får du noen raske tips som kan gjøre det hele litt enklere, så kanskje du klarer en vindusvask litt oftere. Vil du ha blanke vinduer uten for mye jobb involvert? Her får du proffe tips til hvordan vindusrutene dine blir skinnende rene.


SKEPTISK TIL VINDUSVASK: De færreste liker å vaske vinduer men det er egentlig veldig. Hagesæther har også et enkelt men effektivt tips:. Når du skal starte med selve vindusvasken, veter du først vinduet og sett så i gang med nalen. Et tips er og alltid tørke av vannsøl raskt.


Enkel vindusvask: Riktig teknikk for skinnende vinduer. PlussTid Inspirasjon, tips og råd til en enklere hverdag. Gruer du deg til å ta fatt på vindusvasken?


Her får du tips som kan gjøre det hele litt enklere, så kanskje du klarer en vindusvask litt oftere. Bruk Nilfisk Smart vindusvasker, Nilfisk Smart sprayflaske og en ren klut.

Da er du godt på vei til rene, pene vinduer uten striper. Vårsola minner deg om at det er på tide med en vindusvask, kanskje? Men det er ikke noe vi liker å gjøre ofte, viser en ny undersøkelse. Ultra Zalo skal ifølge kjerringrådene kunne brukes til det aller meste, også vindusvask.


En blanding av oppvaskmiddel og salmiakk er bra. Hennes tips er å ta oppvaskmiddelet oppi etter at bøtten er fylt med vann. Tidligere verdensmester (!) i vindusvask, Kurt Gullhav, bruker kaldt . Et annet tips: Ikke vask vinduer mens sola står rett på. Da tørker de gjerne mens du pusser, noe som ikke gir et godt resultat.


Det finnes mange ”oppskrifter” på effektiv vindusvask. På den måten blir din vindusvask også miljøvennlig. Bruk Nylonvask (fås i alle matvareforretninger). Høyes tips: Ta oppvaskmiddelet oppi etter at bøtten er fylt med vann.


Da slipper du at det skummer, og det blir ikke skum på vinduet. Ein årleg vindusvask er altfor sjeldan, ifølgje Bendiksen. Det er faktisk enkelt å lykkes med vindusvask, ifølge ekspertene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.