mandag 13. juli 2020

Vindusfolie bad

Nettbutikk med stort utvalg av vindusfolie. Perfekt til å skjerme innsyn på bad , soverom, kontor, dusjkabinett m. Finn din favoritt og heng den enkelt opp med vann! Forbipasserende og naboer kan være hyggelig, men kanskje har hverken de eller du lyst til at de skal kikke rett inn på badet ditt?


Løsningen kan være selvklebende vindusfolie.

Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Ytterligere info: Folien festes ved hjelp av statisk elektrisitet. Bruk kuttelinjene til å tilpasse størrelsen. Rengjør overflaten som folien skal festes på.


Fjern bakpapiret på folien. Mattert folie i fire forskjellige varianter. Ja visst kan det være hyggelig å ha naboer tvers over gaten, eller at det er liv og røre i nabolaget med forbipasserende på vei til og fra butikken eller andre ærend.

Men kanskje har hverken de eller du lyst til at de skal kikke rett inn på badet ditt? Hindrer innsyn, men slipper lyset inn. Nettstedet for deg som er opptatt av husbygging, oppussing og generell problemløsning i forbindelse med dette! Transparent statisk klebende vindusfolie , perfekt til blending av vinduer hvor man ikke ønsker innsyn. Kan også brukes til å foliere dusjkabinet.


Jeg og min :hjerte: kjære :hjerte: fant drømmehjemmet vårt i vinter og flyttet inn i januar. Vindusfolie Trenger Ikke Vre Et Kjedelig P Lpm I Vr With Vindusfolie. Og over gata fra baderommet har nabogåren . For eksempel på vei til og fra badet.


I stedet for persienner eller gardiner, tenker vi å finne noe. For en stund siden fortalte jeg om en ubehaglig morgenopplevelse på badet. Det ene nettstedet som dukker opp når. Det var litt pinlig å oppdage at det var veldig god innsikt til badet mitt en tidlig vintermorgen.


Jeg tenkte umiddelbart at vindusfolie er løsningen. Praktisk, raskt, rimelig og enkelt. Den kan plasseres på deler av vinduet og den kan . Kjøp SELVKLISTRENDE FOLIE MILKY 90X1CM - D-C-FIX online hos BAUHAUS.

Enkel å montere, mange bruksområder, tåler varme og fukt, og kan fjernes igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.