fredag 17. juli 2020

Vaskemiddel boks

BufretBoks til oppbevaring av vaskemiddel gis bort. Boksen er i god stan og som bonus følger det med vaskepulver (usikkert om det er til hvitt eller kulørt). Fargerik og dekorativ boks til oppbevaring av vaskemiddel, doseingsskje følger med.

Hjelp meg, smarte damer :D Jeg er på leting etter en boks jeg kan ha vaskemiddel i, men jeg finner jaggu ingenting som ser ålreit ut :p Kunne . Jeg er lei av å ha gigaeskene med vaskepulver til utstilling og skulle gjerne hatt noen pene bokser til å ha dette i. Vaskemiddel i kofferten - Reiseliv og steder i Norge. Hjem Alle produkt DIXIE BOKS TIL VASKEMIDDEL .

Bilde av BLOOMINGVILLE, BOKS TIL VASKEPULVER COLOR. Flott hvit emaljeboks med sølv/grå skrift til vaskepulver, color/farget klær. Hvis du heller vil resirkulere i stedet for å sette en annen boks i et deponi, da vil du elske dette prosjektet. Vi kan alle gjøre små skritt som dette til å gå grønt.


Du har valgt: Utvendig tilbehør caravan Rengjøring Vaskemiddel.

Velkommen Produkter Markise og sykkelstativ Boks. Vaskemiddel RV Power Cleaner 9ml spray. DRAKK: En liten boks med vaskemiddel ble delt ut til syklistene før start. Seks syklister som skulle sykle Birken drakk vaskemiddel før start. Tork Toalettseterens Premium S475ml (boks stk), 42030 , Kjøp,.


HjeProdukter : Rengjøring og Hygiene : Vaskemiddel oppvaskmiddel : Tork . Forside ECOVER PROFESSIONAL Vaskemiddel, flytende tøyvask, kanne, liter (boks l). Boks til vaskemaskinpulver fra Kremmerhuset. Si hva du vil - men det er ikke alltid så lett å finne pen . For å fjerner flekker eller lukt med cola skal trikset være å tømme en boks inni trommelen før du skrur på vaskemaskinen og lar den gå en runde . Kjøp billig Omo ULTRA Vaskepulver 5kg Vaskemiddel, pulver, boks, 4. Alle syklistene i dagens FredagsBirken fikk utdelt en boks med vaskemiddelet Omo Aktiv Sport før start som en reklameartikkel.


I enkelte pakker med vaskepulver ligger det nemlig en sporbar.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.