tirsdag 7. juli 2020

Tyvek undertak

Isola Pro Xtra er et undertak med ekstra gode egenskaper når det gjelder. Pro familien, er Pro Xtra bygget opp med en kraftig Tyvek membran (g/m²). Ved bruk av kombinert undertak og vindsperre er det ikke nødvendig å.

Pro undertak legges direkte på isolasjonen. Kan også legges direkte på dampåpent undertak (rupanel og gips). Pro fungerer dermed både som undertak og . Isola Pro Super er et diffusjonsåpent undertak beregnet for alle typer fullisolerte skrå tretak med utvendig nedløp.

Minste anbefalte takvinkel for bruk av Pro . Filmtex Undertak er et diffusjonstett undertak på rull som egner seg godt i uisolerte takkonstruksjoner (garasjer, drifts- og landbruksbygg etc.). Isola Pro Xtra er et undertak med ekstra gode egenskaper når det gjelder fuktbeskyttelse og styrke. Undertaket har en høy egenvekt som gir et sterkt, men . Diffusjonsåpent undertak med kondensfilt og selvklebende omlegg.


Diffusjonsåpent undertak for isolerte/delvis isolerte skrå tretak med lektet taktekning. Selvklebende omlegg og kondensfilt - monteres horisontalt. Tyvek SOFT kan brukes på skrå isolerte tak, men da kun som vindsperre i en luftespaltekonstruksjon under et diffusjonstett undertak av f.

Grimstad Garasjene viser deg hvordan du legger undertak. Undertak sperre TYVEK PRO er et 3-lags diffusjonsåpet (pustende) undertak for bruk direkte på taksperrene (forenklet undertak) eller som underlagsbelegg . Pro Xtra är tillverkad av kraftigt Tyvek membran (g/m²). På sperrene legges Tyvek undertak og lekter som gir god lufting. Over dette legges praktiske trolemmer og pappshingel. Isola Undertak benyttes på alle typer lektede og ventilerte skrå takløsninger.


Taksystemet egner seg både til uisolerte og isolerte tak (med lufting) med takfall. Tre; Harde tre-fiberplater; Porøse tre-fiberplater; Gipsbaserte plater; Sementbaserte plater; Betong, mur, puss; Metall; Vindsperrer med Tyvek duk; Undertak . Kjøp på nett billig, men høy kvalitet byggevarer - Tyvek tape fra produsenten,. Butylbånd for tilslutning og forsegling av fleksible, diffusjonsåpne undertak til . Fungerer som en utvendig vindsperre i varmeisolerte yttervegger og takkonstruksjoner av tre.


Isola FlexWrap består av modifisert butyl kleber og for komprimert Tyvek duk. Isola FlexWrap kan også benyttes til forsegling av diffusjonsåpne undertak til . Undertak sperre TYVEK PRO er et 3-lags diffusjonsåpet (pustende) undertak for bruk direkte på taksperrene (forenklet undertak) eller som underlagsbelegg .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.