fredag 3. juli 2020

Teppe til gutterom

Om du går inn på vår Facebook-side kan du være med på . Her finner du alt av tekstiler til barnerommet. Vi snakker gardiner, rullegardiner, gulvtepper, lekematter, pynteputer og tepper og pledd. BufretHelt ny teppe 1 bomull størrelse: 120x1Det er mulig å kjøpe sammen med en lampe med en lignende monster (bilde 2) - 11kr.


Er på jakt etter et fint gulvteppe til lillebrors rom. Syns det er mye glorete og stygt på vanlige interiørbutikker, ellers er de alt for jentete. Barneseng og barnemøbler til barn og ungdom.

Stort utvalg, ulike serier i alle prisklasser. BufretLignendeGulvteppe i bomull med motiv. Utstyr babyrommet med et av våre morsomme og slitesterke tepper! Vi har massevis av designer og former du kan velge mellom, blant annet leketepper.


Rommet har fått et lunt og lyddempende underlag på gulvet i form av et vegg-til-vegg-teppe. Hege fikk rullen levert på døra, og har bare lagt . Har sett på disse to teppene til lillebror sitt nye rom.

Vegg til teppe soverom hobbyvimsa camilla engelstad. Base sentral music veggdekor til gutterommet. Rundt gulvteppe til barnerommet, i 1 ull. Dette ullteppet er håndknyttet i beste kvalitet, og gjør barnerommet lunt og koselig!


Men en seng har vi fått inn #teppe#fra#bloomingville #og #pledd #fra#metteditmer #sengetøy #fra #oyoy #alt#kan#du#kjøpe#hos#dinevakreting #gutterom . Teppet gir virkelig liv til dette ellers stilrene og enkle barnerommet. Nøytrale farger og teppe som lyser opp rommet. Som et klassisk gutterom har dette rommet også vært blått, med køyeseng og.


Vi luner rommet med et vegg-til-vegg-teppe i myk, grå ull. Spidermanteppe_heklet teppe Foto: Gro Vibeke Najem . Endelig har jeg funnet et teppe til gutterommet som passer, og så klart ble det litt ekstra en bare teppe. Jeg ønsker et teppe som 4-ÅRINGEN kan ha i mange år fremover, og det må derfor ikke være for barnslig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.