fredag 17. juli 2020

Steinplate til peis

Peisplater I granitt og skifer tilpasses etter mål eller mal på vårt verksted i Sandefjord. Vi skjærer til nøyaktig slik du ønsker det! Det er mulig det er en skifer men jeg er ikke helt sikker) Mål: 1cm lang, cm bred og cm tykk. Nedfelling av steinplate foran peis, i parkett. Hvor mye koster det å legge steinpanel på en peis?


Stoneart har satt opp et priseksempel som gir deg et overblikk over kostnadene. Ildstedet er den delen av interiøret som i stor grad påvirker atmosfæren i et rom.

En brannsikker steinplate foran og rundt peisen eller ovnen fremhever . Skifer kan benyttes både inne- og utendørs, til blant annet gulv, heller, peis- og fasadebekledning. Siden skifer er en naturlig bergart vil den gi en variert . Er det noen som kan hjelpe meg med hvor jeg kan få tak i det? Hadde satt stor pris på linker :snill: Vi valgte glassplate under men det er så . Med peis som oppvarmingskilde sikrer du deg en jevn og rask oppvarming.


Valgmulighetene er mange når det kommer til peis og ovn, og MAXBO hjelper deg . Steinplate på ildsted ødelagt, trengs å byttes ut/repareres. Ta kontakt på mail eller sms for avtale/befaring.

Vi er Norges største leverandør av peis, vedovner og pipe og skaper nye ideer og trender innen vedfyrt varme - Nordpeis. Vi har parkett på gulvet og skal ha buet peis hjørnepeis. Det gjør skiferen like godt egnet til utvendig som innvendig bekledning av piper, til peiser og griller m. Skifer er et ikke-brennbart materiale og tåler høye . Foran peisen har jeg gulvfliser som stikker cm ut fra peisdøra. Han anbefalte at vi la på en rad til med gulvfliser, siden vi i løpet av de senere . En gulvplate skal beskytte gulvet mot sprut og varme fra bålet.


Det er spesielle krav til gulvplaten og materialet den står på. Larvikitt steinplate på sokkel,og nedfelt igulv (fasettslipt). Det er hos oss du finner de største og fineste utstillingene av peiser og ovner. Beskytt gulvet under peisen eller ovnen med ei steinplate fra oss!


I alle moderne vedovner er det montert mm tykke steinplater (brennplater) i sidene av brennkammeret,. Flislegging med grove steiner rundt peisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.